Φ ateist Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2005 Dijiturku bedava nasil izlerim??? Sakin bu yasa disidir yazamayiz demeyin. Yasalar sadece TR de yayin yapan dijital paket yayinlari icinmi gecerli. Millet cayir cayir ***** kanallari sifre kirmalari ile ilgileniyorlar ve bunuda her yerde yayinliyorlar. Alıntı
Φ TurkHackTeaM.NeT Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2005 vallaha böyle birşeyi bir forumda görmüştüm ama anlatması ve açıklamasıda baya bir deişik ve karmaşıktı yani herkesin becerebileceği birşey olduğunu zannetmiyorum ama görürsem bu konu altına eklerim Alıntı
Φ ekinbaba Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 vallaha böyle birşeyi bir forumda görmüştüm ama anlatması ve açıklamasıda baya bir deişik ve karmaşıktı yani herkesin becerebileceği birşey olduğunu zannetmiyorum ama görürsem bu konu altına eklerim arkadaşlar ben daha denemedim ama bildiğim 3 tane site var isteyenler bana msj atsın:[email protected] Alıntı
Φ ikanmaz Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 arkadaşlar ben daha denemedim ama bildiğim 3 tane site var isteyenler bana msj atsın:[email protected] kardas bana da bildirirsen sevinirim Alıntı
Φ Kral_fatih Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 kardeş şu siteleri bir zahmet atsanda baksak.şimdiden teşekkürler. [email protected] Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.