Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 KArçiçeği_m Adrenalin Muhammed1985 ilbey Mizyal Arman (bu kendisi evden kaçtı ) Rulet Kralx bu şahıslar en aşağı 1 haftadır görülmemektedir! Görenlerin insaniyetlik namına, Turkish-mediacom/forum adresine haber vermleri rica olunur! Şaka bi yana geri gelin artık be! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 tüm gidenlerin geri dönmesi umuduyla...... sana katılıyorum böcüğüm......... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Selam arkadaslar, arayipta bulamadigim bir konu var, önceden bu sayfalarda yer almisti.. Tarih ve Güncel Konularda aradim fakat bulamadim. Baslik neydi hatirlayamiyorum, tarih ile ilgili bir yaziydi verilen tarih ve isimlerden yaklask 100 yil sonra , ya ismi yada soyismi uyup bir baska birisi ayni sekilde yasiyor , ölüyor, seciliyor du... vs. hatirladigim kadari ile mavi yazilarla yazilmisdi.. gözünüzse hic carptimi selamlar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 http://www.turkish-media.com/forum/index.p...iyor+%F6l%FCyor abla aradım ama bulamadım sanırım. şu linke bi bak istersen Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 ilgilenmissin Natalia sagol ama aradigim bu degil, hep iki satir, iki satir yazilmisdi tarihleri ve isimleri ile birlikte ve ilginc olan bir önceki tarihte yasayanin basina ne geldi ise, diyeri isim benzerligi ile birlikte ayni hadiseleri yasamasiydi. silinmedi ise buralarda bir yerde ama nerede selamlar Alıntı
Φ Honey Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 SeLamLar... siz Neyin pesindesiniz ) Ya bulunmuyor isde aramayin Bosuna ) kendisi sizi arasin ) Neyse Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 inşallah bütün gidenler dönerler de daha mutlu oluruz Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 tamam gorursem solerim onlaraaaaa Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 SeLamLar... siz Neyin pesindesiniz ) Ya bulunmuyor isde aramayin Bosuna ) kendisi sizi arasin ) Neyse bak nereden nereye, seni burada simdi görmek' te varmis... kimler aranmiyor ki... kimler geldi kimler gecti. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.