Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

SOKAK :sweatingbullets:

UZUN ZAMANDIR İÇİNDEN GEÇTİĞİM PARKTA BİR YAŞLI DİKKATİMİ ÇEKİYOR....bu kadar duyarsız mı toplum bu kadar aldırmaz mı oldu bilemem...Gördüğüm tek şey yaşlı bir hanımın sokakta yaşaması,kimsenin onunla ilgilenmemesi....Hemen yanın da zabıta nın yeri,biraz ilerdede polis var...demek ki ilgilenmiyorlar...yoksa onlar da benim gibi görüyorlardır...gerekeni yapabilirler istererse...

ne yer ne içer...ihtiyaçlarını nerede giderir...kimsenin yüzüne de bakmıyoe zaten ve hiç konuşmuyor.Sokakta kalmak nasıl bir duygu diye çok düşünüyorum...ama cevabını bulmak zor...bu zaman da bu manzara iç acıtıyor...Belki akli dengesi yerinde olmayabilir,epeyce yaşı da var...

Kimi kimsesi olsaydı,böyle olur muydu...sorular cevapsız kafamda ...ve üzgünüm elimden bir şey gelmediği için...Allah kimseyi çaresiz brakmasın...Ve o zavallı hayat mücadelesi veren kadıncağızın yardımcısı olsun...paylaşmak istedim...serapertence 15/11/2010 :sweatingbullets:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.