Φ yeniceri Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 evet arkadaşlar bizim var oluş sebebimizin doğum günü yaklaşıyor kuşkusuz onun yer yüzüne teşrifi kadar önemli bir olay yoktur o geldi kisra sarayı yıkıldı o geldi yıldızlar salkım salkım oldu o geldi mecusilerin ateşi söndü peki bu dönemde ne yapmalı bence peygamberimizle ilgili kitapları tekrar okumalı bol bol salavat getirmeli evet sizce lütfen burada bilgi alış verişi olsun bi tartışma değil Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 evet...Güllerin Efendisini güllerle karşılayalım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Bol bol ibadet edip,Kuran-ı Kerim okuyarak Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V) efendimizin ruhuna bağışlayalım.Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.. Alıntı
Φ Su DaMLaSı Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 bugün kutlanması gereken nadir günlerden. eşe dosta akrabaya komşuya hediye verelim ya da bir hal hatır olsun soralım tebrik edelim günlerini, yoldaki çocukların başını okşayalım REsulullah sav in rahmetini düşünerek ona daha çok benzemeye çalışalım bugün, saygıyla tebessüm dağıtalım sönük, yanık her yüreğe... ve lütfen Onu okuyalım. ne olup ne olmadığını bilelim. ve asıl mucizenin bizden farklı olmamasına rağmen bize çok fark atmış olması olduğunu görelim. biz de ondan mucize kapalım. o (sav)nun rahmetini, saygısını, insan sevgisini, hassasiyetini, hüznünü, çabalarını daha fazla anlamaya uğraşalım. bugün doğum günüyse onu yaşatalım inş.. selam ile... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönüllerin sultanına selamlar olsun! Alıntı
Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Efendimiz senin yürüdüğün yollarda şehit olmayı nasip eylesin YÜCE RABBİMİZ Efendimiz üstümüzden eksilmesin şefaatiniz Efendimiz bugün dua ve gül kokularıyla doldu evlerimiz ve bugün nurunla aydınlandı yüreklerimiz gün geldi müjdeler olsun hayırlara güzelliklere vesile olan kandilimiz kutlu olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 insanların en güzeli, en merhametlisi, en hayırlısı iyiki bu dünyaya gelmiş, biz iyiki onun ümmeti olmuşuz, Allah'ın selamı Hz.Muhammet ve diğer tüm peygamberlerin üzerine olsun ve Allah bizi O'nun getirdiği Hak yolundan ayırmasın. kandiliniz mübarek olsun tüm inanan arkadaşlarım Allah'ın selamı üzerinize ve üzerimize olsun. Allah'ın selamladıklarından olalım... Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 sevgili canlar..biliyorum daha yeni üyeyim..belki bazı şeyleri söylemek bana düşmez ama.sadece bir öneri sunmak istedim.. bügün dini konularda tartışmamaya özen gösterelim.anlayışla karşılarsınız inşAllah.. selametle Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 sevgili canlar..biliyorum daha yeni üyeyim..belki bazı şeyleri söylemek bana düşmez ama.sadece bir öneri sunmak istedim.. bügün dini konularda tartışmamaya özen gösterelim.anlayışla karşılarsınız inşAllah.. selametle yeni üye olman söyleyeceğin şeyleri kısıtlamaz! BU şekilde düşünme içinden gelenleri yaz! Ayrıca ben önerini daha uzun bir sürece yayılmasından yanayım! Dinimizde tartışılacak şeyler yok, anlanılması gereken şeyler var! Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 + 1 kardeşime katılıyorum Bütün dünya karanlıklar içinde, bir kurtarıcının gelmesini dört gözle bekliyordu, işte Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v), böyle bir zamanda dünyaya gelmişti. Bu gecenin sabahı gerçekten de feyizli bir sabahtı. İnsanlık için yepyeni bir gün doğmuş, aydınlık bir devir açılmıştı. Kur'ân-ı Kerîm'in ifadesiyle o, âlemlerin rabbinden "Âlemlere rahmet olarak gönderildi" (Enbiyâ 21/107). Bu durum, Allah'ın insanlara en büyük nimetlerinden biridir. Doğum yıldönümünde onun doğumunu anmaktan asıl maksat, evrensel risâletini, yüksek ahlâkını, adalet ve doğruluğunu hatırlamak ve bunları hayatımızda uygulama azmini tazelemek ve onun yolundan gitmektir. Kutlu doğum haftası olan bu haftayı ve bu geceyi sevgili Peygamberimizin ümmeti olmanın şuuruyla, ibadetle, Kur'an okumakla ve ona salât ve selâmla ihya etmeye çalışalım. Mevlid kandilinizi tebrik eder, milletimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Tüm İslam aleminin Mevlid Kandili ve Kutlu Doğum haftası mübarek olsun... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.