Φ akarsu Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Hangi ayriliga (o kisiye sevseniz bile) biraz anlayis gösterirsiniz? Samimi arkadaslarimdan duyuyorum cok cesit ayrilik medeniyetleri varmis. Sehirler birbirlerine uzak oldugu icin? Önceden evli olup ayrildigi (malesef kizlara özel) icin? Din ve milliyet ayri oldugu icin? (avrupada kaldigim icin) vs. ayriligin bir anlayisi olurmu? birde kafada gezen bir baska konu var. Insan anne ve baba icin sevgisine ve onun icin tabiki sevgilisinede birakmalimi? Benim kaderim beraber bir yasanacak bulamadimiz yer oldu. Sen sikintidaysan ben zordayim Sen atesteysen ben kordayim Birgün bu dünyadan göcup gidersen Bilki ben senden önce ordayim Gözlerim dünyayi göremez oldu Seni anlatmaya kelimem yetmez Düsününce seni gözlerim doldu Birakip gitmesen olürmüydün İkimize mezar kazdin Hic mi beni anlamadin Sen böyle olamazdin Biraz sevsen olürmüydün HASRET! Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Hangi ayriliga (o kisiye sevseniz bile) biraz anlayis gösterirsiniz? Samimi arkadaslarimdan duyuyorum cok cesit ayrilik medeniyetleri varmis. Sehirler birbirlerine uzak oldugu icin? Önceden evli olup ayrildigi (malesef kizlara özel) icin? Din ve milliyet ayri oldugu icin? (avrupada kaldigim icin) vs. ayriligin bir anlayisi olurmu? birde kafada gezen bir baska konu var. Insan anne ve baba icin sevgisine ve onun icin tabiki sevgilisinede birakmalimi? Benim kaderim beraber bir yasanacak bulamadimiz yer oldu. Sen sikintidaysan ben zordayim Sen atesteysen ben kordayim Birgün bu dünyadan göcup gidersen Bilki ben senden önce ordayim Gözlerim dünyayi göremez oldu Seni anlatmaya kelimem yetmez Düsününce seni gözlerim doldu Birakip gitmesen olürmüydün İkimize mezar kazdin Hic mi beni anlamadin Sen böyle olamazdin Biraz sevsen olürmüydün HASRET! akarsu, cok güzel bir konu acmisin, aslinda ciddi seviyorsan ayrilmanin bir sebebi yok. Ne demisler, nerde oldugun önemli degil, kiminle önemli. Öyle birsey iste... AMA bu dünyada gercek bir sevgiye yasamak cok zor, cünkü, seninde yazdigin gibi bir cok seyleri önem veriyoruz...mecuburuzda vermeyi...malesef. akarsu, umarim senin icin en iyi yollu bulursun. Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 akarsu, cok güzel bir konu acmisin, aslinda ciddi seviyorsan ayrilmanin bir sebebi yok. Ne demisler, nerde oldugun önemli degil, kiminle önemli. Öyle birsey iste... AMA bu dünyada gercek bir sevgiye yasamak cok zor, cünkü, seninde yazdigin gibi bir cok seyleri önem veriyoruz...mecuburuzda vermeyi...malesef. akarsu, umarim senin icin en iyi yollu bulursun. Tsk. cok iyi yazmisin. dileklerin icinde tsk. Sana katiliyorum. O kisiye bulursakda daha da fazla duygu vermeye hazirmiyiz? Yoksa bizedemi hayat kapatmis. Duygularimiza saklamaya ögrenmisiz? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 paylaşım için saol Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 paylaşım için saol okudun ve konuya düsündün icin tsk. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.