Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Herkes:En büyük asker bizim asker en büyük asker bizim asker!!! Vildan:Arkadaşlar beni havaya atmanıza karşı değilim...Tutmanıza karşıyım.Havaya atın ama tutmayın beni.düşüp bir yerimi kırarsam çürük raporu alırım. ( ) Herkes:En büyük asker bizim asker en büyük asker bizim asker!!! Vildan:Yahu kadınları askere almakta nereden çıktı ??? Eşitlik dediysek o kadar da demedik.O zaman erkeklerde doğursun... ( ) Herkes:En büyük asker bizim asker en büyük asker bizim asker!!! Vildan:yahu ben ne anlarım askerlikten? Ordunun benden ne çıkarı olabilir ??? Ben asker olunca ordunun dereleri yukarı mı akacak ??? ( ) Adam:Bu sözler sana yakışıyor mu bacım ? İç ve dış düşmanların durumu meydanda.Vatanın bütün dershanelerine girilmiş.Havada bulut var ve dumanın sebebi meydanda.Bir millet uyanıyor.Düşman yolları sardı!!!!!!! Herkes:Yaşaaaa!Bravooo!En büyük asker bizim asker en büyük asker bizim asker!!! Vildan:Bayram yaparsınız tabi!Askere giden siz değilsiniz?Ömrümün en kraker yılları çar çur olacak!!!! Adam:Düşmanlarımız korksun artık!kızımız asker oluyor!Ne demiş atalarımız bir TÜRK dünyaya bedeldir... Vildan:Tamam da atalarımız bu lafı ettikleri zaman dünya nufusu o kadar kalabalık değildi!Böyle mantıksız atasözlerinin zamanı çoktan geçti.Hadi!Havaya atın fakat tutmayın beni!atın ama tutmayın!Şekere katmayın beni!Doktora götürün siz beni! Herkes:En büyük asker bizim asker en büyük asker bizim asker!!! Adam:Sen yüce bir milletin şerefli bir ferdisin!Böyle bir zamanda cinsiyet mühim değildir.Şanlı tarihimiz senin gibi genç kahramanlarla doludur.Mesela ulubatlı hasan İstanbulun ferdi sırasında tam yüz on yedi ok yemiştir fakat ölmemiştir!!!!!!! Vildan:Evet ama ben kendimi ulubatlı hasandan çok baltacı mehmet paşaya benzetiyorum.biliyorsunuz kendisi Çariçe Katarina ile cengi sırasında tam yüz on yedi kere orgazım olmuştur fakat ölmemiştir! Kadın:Aaaaa,ne kadar ayıp! Vildan:Neden baltacı bu milletin ç ocuğu değil mi ?baltacı baltalı ilah mı ?Zagor mu ? Herkes:En büyük asker bizim asker en büyük asker bizim asker!!! vildan:yahuu neden en büyük oluyorum.ben askerliği orgenaral olarak mı yapacağım ? Adam:Haydi arkadaşlar vakit tamamdır!Bu vatan senden hizmet bekliyor...Kim bu cennet vatan için olmaz ki feda ??? Vildan:Mesela ben
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.