Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2010 14 yıl TANDEM - 2 RİTİM 1 MERMİ PARÇA LİSTESİ 1- İki Ritim Bir Mermi İntro (prod.B.A.Beatz) 2- Tandem - Tank ve Papatya (prod.B.A.Beatz) 3- Tandem ft. Fünye - Aynısın (prod.B.A.Beatz) 4- Tandem - İnceldiği Yerden (prod.B.A.Beatz) 5- Tandem - Yobaz (Yeni Versiyon) (prod.B.A.Beatz) 6- Tandem ft. Stratum - ***** (prod.Tandem) 7- Tandem ft. Erhan,Erkan & Chernobil - GGG (prod.Tandem) 8- Tandem - Bazen Bende (prod.Tandem) 9- Tandem - Bir Dakika (Instrumental) 10- İki Ritim Bir Mermi Outro (prod.B.A.Beatz) İstanbul Şato Müzik Stüdyosu kurucularından Tandem yeni albümü '2 Ritim 1 Mermi'yi tamamladı.Albüme düetleriyle Fünye,Chernobil ve Şato Müzik oluşumundan Erhan,Stratum ve Erkan eşlik etmektedir. Albümün altyapıları Miller Music Factory Electronica kategorisi 2.si B.A.B(BoşAdamBeatz) ve Tandem tarafından hazırlanmış olup kayıtları Şato Müzik Stüdyosunda alınmıştır. Tüm mix işlemlerini ise Erhan Ceylan üstlenmiştir.Keyifli dinlemeler. Tarih: 18 Ekim , 2010 14 yıl Düzenleyen: ChatMaster Telif haklari nedeniyle linkler kaldirilmistir...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.