Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl . Yaşamın boyunca sana güzel, mutlu, huzurlu, güvenli ve salıklı yıllar dilerim sevgili Golgi...
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl sen türkü söyle ve gülümse küçüğüm, çünkü sesinin ırmağıyla yeşerecek hasretin bozkırları mutlu yıllar canım.........iyiki doğdun iyiki tanıdım seni...herşey gönlünce olsun ..yüzünden ve yüreğinden aydınlık mutluluk eksik olmasın.........
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Yazar iyiki doğdun beeeeeeeeeeeeen . Yaşamın boyunca sana güzel, mutlu, huzurlu, güvenli ve salıklı yıllar dilerim sevgili Golgi... sen türkü söyle ve gülümse küçüğüm, çünkü sesinin ırmağıyla yeşerecek hasretin bozkırları mutlu yıllar canım.........iyiki doğdun iyiki tanıdım seni...herşey gönlünce olsun ..yüzünden ve yüreğinden aydınlık mutluluk eksik olmasın......... hepinize çok teşekkür ederim.. benden önce sakın ölmeyin emi sizin gibi dostları kaybettiğimi görmek hiç istemiyorum...
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl hepinize çok teşekkür ederim.. benden önce sakın ölmeyin emi sizin gibi dostları kaybettiğimi görmek hiç istemiyorum... oyyy kıyamam ben sana...senden önce ölmem merak etme....seni gömmeden getmeye niyetim yok.... .......allah herkese uzun ömür versin....
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Sen doğduğun için güzel birgün iyiyki doğdun! bir fenerli doğduğu için kötü bi gün
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Yazar oyyy kıyamam ben sana...senden önce ölmem merak etme....seni gömmeden getmeye niyetim yok.... .......allah herkese uzun ömür versin.... ööö sayman aziz çok teşekkürler
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl ben yeni geldiiim için şimdi kuluyorum nice mutlu yıllaraaaaaaaaaaa
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Gorgi sen ogame oynuyonmu nen? bazı oyunlar oynuyormda ogame nedir ki
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl nedir dediğine göre oynamıyon! oynarsın diye tahmin etmiştim! Ogame: online oynanan bir savaş-strateji simülasyonu! oynamıyosan hiç bulaşma bırakamıyon sonra
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.