Φ Aries Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2010 -Bir bebeğin evlilik problemlerini çözemeyeceğini öğrendim... -Bir tartışmayı tatlıya bağlamadan yatağa gidilmemesi gerektiğini öğrendim... -İşyerinde romantik ilişkiler aranmaması gerektiğini öğrendim... -İnsanın kendisinden daha problemli birisiyle evlenmemesi gerektiğini öğrendim... -Çalıştırdığımız insanlara iyi davrandığımızda onl...arın da müşteriye iyi davrandıklarını öğrendim... -Bir toplantıda zekâmı ya da sohbetimi göstermek konusunda tercih yapmak gerektiğinde, sohbeti seçmemin daha iyi olacağını öğrendim... -İnsanlara iyi davranmanın hiçbir maliyeti olmadığını öğrendim... -Gerçekten yaşamaya başlamak için emeklilik beklenirse, çok uzun bir süre beklenilmiş olunacağını öğrendim... -İyi kalpli olmanın mükemmel olmaktan daha önemli olduğunu öğrendim... -Bir hayvana ve bir çocuğa istedikleri her şeyi verirseniz, sonuçta çok iyi bir hayvanınız ve çok kötü bir çocuğunuz olacağını öğrendim... ----Andre Malraux---- Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2010 hepsi bir birinden güzel yerinde tepitler ancak ben en çok şunu sevdim. "-İnsanlara iyi davranmanın hiçbir maliyeti olmadığını öğrendim..." teşkkürler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.