Φ akarsu Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 emanetimden sonra banada bakin biraz. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 canımsın sana da bakarız biz merak etme Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 senide ben benim icisleri bakanligi yapiyorum. Duygusal birisiysin, sevdim. Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Bugün universitede carpismisdik yarin yine carpisiriz kitaplarimizla. Dipnot: Du bist voll faszinierend !!! Ben kimin? Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Bugün universitede carpismisdik yarin yine carpisiriz kitaplarimizla. Dipnot: Du bist voll faszinierend !!! Ben kimin? Yalanci seni gidi seni. 1. Senin kitaplarin yokdu. Benimkilerini düsürdün. 2. Özel mesajlarina bak. 3. Dipnotu benim icin üstnota al. Lütfen. Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Üstnot: Üzerimede yazarim. 1. Kitapsiz deme ama 2. baktim 3. yaptim bak! Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 sagol Golgi Aygitti, tam gitmek üzerindeyim, sende hosgeldin dedin. Bende hoscakal diyorum. Kendinize iyi bakin. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.