Φ mutluluk söz verdi Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2010 MEDİNE YOLCUSU Tatlı bir hüzündür merak içinde Tüter, durur Ravza hep gözlerinde. Heyecanın artar her nefesinde Çok çok selam söyle benden resule MEDİNE YOLCUSU git güle güle Niyet ettim nasip olmadı bana Beklerim seneyi ben yana yana.. Yolculuğun olsun mübarek sana Çok çok selam söyle benden resule MEDİNE YOLCUSU git güle güle.. Gözyaşı gösterip üzme resulü Rahmetle doludur nazik gönül’ü {Muhammed}diye koklarım gülü Çok çok selam söyle benden resule MEDİNE YOLCUSU git güle güle Cennet bahçesinde namazını kıl. Yeşil Kubbe’ye bak,dal tefekküre.. N e büyük nimet bu, anlamaz akıl Çok çok selam söyle benden resule MEDİNE YOLCUSU git güle güle.. Uhud’un şehidi amcam Hamza’ya Cennet’ül Baki sahibi Osman’a Ravzada misafir Ömer, Sıddık’a Çok çok selam söyle benden resule MEDİNE YOLCUSU git güle güle… Karşılayacağım seni dönüşte Selam verme bana sen ilk görüşte. Duanın kabulü an, o an işte Çok çok selam söyle benden resule MEDİNE YOLCUSU git güle güle… Sağlıkla, ihlâsla yolunu bitir. Ravza kokusunu hediye getir. {Gözleri zemzem kuyusu} de, bilir. Çok çok selam söyle benden resule… MEDİNE YOLCUSU GİT GÜLE GÜLE ORHAN AFACAN Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.