Φ militan Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 yüreğinle dokun bana belki anlarsın belki duyarsın içindeki sancıyı derman olursun belki sevdalar büyütürsün belki kanatlı güvercinlere uçursunlar diye sevdamı diyardan diyara ..................................................... özgürlüğümün başkenti sevdamın filiz noktası gecelerimin feryadı yorgun yanım kavga çiçeğim hasretim, gittiğim ve bittiğim nokta faili meçhul yüzüm yeşilliklerim ve karanlığım .......................................... dokunma yüreğime ellerin üşütür beni buralar zemheriye kesmiş zaten etrafım duman üzülürüm seni görmek öldürür beni dokunma git ben sensizde büyürüm çaresizliğimi artırma unutmuşken seni yine gelme aklıma dokunma dedim dokunma git yine hasret kalırım kokuna Alıntı
Φ militan Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 ve bir yar göründü ötelerden türkü gözlü yar belliki dolaşmış diyar diyar soluk soluğa yüreği sarmış dünyayı bekler bir sevgili bekler o anı ve bir sevgili göründü ötelerden eski bir limanda bekler sabaha karşı soğukve kırgın bakışları var çığlıkları içine atmış sessiz haykırışları var ............................ dallardan süzülür gözyaşlarım acısı bitirir beni bu aşkın sen uzaktasın dokunamadığım uzakta ses versem kulak verirmisin bir kenara atıp uykunu bölermisin sırrıma ortak olup sende bu çileyle ölüme gelirmisin mavi trenlerin bıkkınlığıyla yeni kırılmış dallar gibi yakılmış yüreğime akarmısın serinletirmisin yüreğimi .................................... gittin düşünmeden su bakışlım koyma beni buralarda hasretin yer bitirir beni sensizlik daracağında ölüm yollarına bakmaktan usandım kan revan olur ömrüm gözlerim dile geldi yar´, koyma buralarda beni Alıntı
Φ omayram Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Teşekkürler dostum... Hürriyetim-Gülüm Birde Ölüm Şu mahpus duvarlarına çarpan gölgelerim Kırılıp-üç katlı ranzama uzanıyor her gece Ve güneşin ışıklarıyla vurulmuş hürriyetim Hürriyetim kör pencerenin demir mazgallarından yansıtıyor suretimi dünyanın üstüne Ayın bencilliğinde Akşamların mahkumiyeti çöküyor Üç kişilik hücreme Odamda masa-masamda gül Aklımda sen gülüm Birde ölüm Güler Ataş Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 ne güzel şiirler iyiki yazmışsınız Alıntı
Φ militan Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 özlemekte güzel seni sevmek gibi hep sana akmak çıılgın bir nehir misali özlemekte güzel seni sevmek gibi takmadan aklına birşeyi seni aklından çıkarmamak gibi özlemekte güzel seni sevmek gibi nefesin kesilir gibi olduğunda gözlerinle yeniden yaşama dönmek gibi özlemekte güzel seni sevmek gibi soğuk gecelerde yoldaş olan bir fincan kahveyi yudumlamak gibi özlemekte güzel seni sevmek gibi uzak olsanda bilirim beni sevdiğini bildiğimi bilmek gibi Alıntı
Φ militan Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 gözlerinmiydi hapsolduğum yoksa ulaşılmazlığınmıydı hep derdin ya unutmalıyız diye ben unutamadım sevdiğim hala hasretimsin hala senin için yaşıyorum kavgalarımıda bıraktım artık bir gün gelirsin diye açık bıraktım kapıları Alıntı
Φ militan Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 umutlar beslemiştim sana bir de hasretim vardı koynumda giderken hep yanımdaydı susarken bile içimde haykırıyordu gözlerinleydim türküler beslemiştim sana sense vurdumduymaz alaycı gönlü hoş olanlardandım ben kırılan ama eğilmeyen damgasını vuran bir asra kavgalardan geçen fotoğrafları çerçevelenen isimleri kalplere nakış olan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.