Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Türk geçliği ülke meselelerine ne kadar duyarlı?  

16 üye oy verdi

1. 1. Türk geçliği ülke meselelerine ne kadar duyarlı?

• ÇOK
      3
    • AZ
      2
    • KISMEN
      7
    • HİÇ
      4

Önerilen İletiler

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Gençlik Kullanılmayan Bir Güçtür.

Gençliğin en büyük sorunu, anlaşılamamak, önemsenmemek, güvenilmemektir.

Biz büyükler gençleri anlamak için empati yapıyor muyuz? Yani kendimizi bir an onların yerine koyuyor muyuz? Onların da apayrı bir dünyası olduğunu, farklı bir bakış açısı ile dünyaya baktığını, güzel bir iletişimle bir yetişkinin duygu ve düşüncelerini kabul edip, olgun tavırlar sergileyebileceklerini hesaba katabiliyor muyuz? Ne yazık ki bu sorunun cevabı koskoca bir hayır.

Gençlerimizi önemsemiyoruz. Katı kurallarımıza uymaya zorluyoruz.Onlara çocuk gözü ile bakıyoruz.Büyüdüklerini kabullenmek bile istemiyoruz. Onlara güvenmemekle kendi öz güvenlerini de zedeliyoruz. Bu nedenle gençlerimiz hayata atıldıklarında kendilerini büyük bir boşlukta hissediyorlar. Çekingen birer insan oluyorlar. Küçük bir topluluk karşısında konuşmak bile onlara ürkütücü geliyor.Eziklik hissediyorlar.

Her şeyden önce gençlerimize güvenmeli, onların duyguları ile yaşamalı, sevginin gücü ile aradaki kontağı kurmalıyız. Onlara sorumluluklar vermeli, kendilerini özgürce ifade edecekleri platformlar oluşturmalıyız.

Gönderi tarihi:

Ilk basta gencligi EGITMELI!

Milletinin vataninin sorunlarina duyarli olabilmesi icin bu sorunlari anlamasi gerekiyor. Nereden kaynaklandiklarini ve sorunlarin boyutunu anlayabilmek icin bilgilendirilmesi gerekiyor. Ve nihayetinde aldigi egitim sayesinde cözüm yolunu bulabilir. Iyimser düsünmeyi ihmal etmiyoruz bu arada ;-)

Türkiye'nin basta düsmani cehaletdir. Bence.

Bu egitim ise kesinlikle laik ülkemizin okullarinda olmali. Egitim sisteminin hatalari düzeltilmeli.

Gencligi egittikten sonra, bu soru tekrar sorulabilinir. Egitimsiz bir gencligi ne hakla yargilariz?

Gönderi tarihi:

mjsfLower, micheal jackson ın "one more chance" adlı şarkısını çok seviyorum hazır senin gibi bi fan varken söliyim dedim :)

asıl konuya gelince.. gençliğin pek takılmadığı doğrudur. ama şu da var, pek çok genç, okuldan, okumaktan nefret eden, tüm işi gücü kızlar/oğlanlar olan gençlerdir. bu durumda da büyüklere biraz hak vermeliyiz, deil mi?

Gönderi tarihi:

Bencede gençliğin tek sorunu eğitimsizlik... Gençlerimiz iyi bir Türk eğtiminden geçmedikçe ülke meselelerine pek duyarlı olamaz ve birçok emperyalist ülkelerin propagandaları altında ezilir... ve asimile olma tehtidiyle karşı karşıya kalır... Bu yüzden EĞİTİM ŞART

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

evet hasan17 çok haklısın. gençlerinizin tam bir TÜRK eğitiminden geçmesi gerekiyor.artık gençlerimiz zamanını yuert meselelerinden bihaber şekilde magazin prgrmı izleyerek heba ediyor.ve bunda en büyük cuçlu da kime,hangi düşünceye hizmet ettiği belirsiz bazı çakal medya gruplarıdır.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.