Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kiz-Kadin PsikoLojisi..


wherthus

Önerilen İletiler

Kiz - kadin PsikoLojisi ...

 

 

Eveet bismiLLah deyip bu yaratiLmi$Lari tanimaya ba$LayaLim. Bir kere $unu kesinLikLe ama kesinLikLe akLinizdan cikarmayin:Bu kiz miLLeti her daim dokunsan agLayacak gibi ya$ar.Yani surekLi bi sorunLari vardir,ya aiLeLeri onLari anLamiyodur,ya guzeL degiLLerdir,ya abiLeri surekLi onLari baski aLtinda tutuyordur yada sirf sorunLu gozukmek icin bi sorunu varmi$ tribi yapiyordur. Peki burda biz ne yapiyoruz?Tabi ki biraz psikoLogLuk oynuyoruz.Biraz sonra NasiL Karizma YapiLir boLumunde de inceLeyecegimiz uzre siz zaten kiza karizma yapmak icin mutLaka psikoLoji ve feLsefeyLe iLgiLendiginizi ona soyLiyceksiniz. Bu iLk adim.Sonrada gidip kizi teseLLi eden centiLmen dost tribine yatacaksiniz.Ama centiLmen oLmaniz bu durumda pek i$e yaramaz o yuzden kizin kar$isinda zihin okuyan bi tip gibi gozukmeniz Lazim.Bunu nasiL yapacaginizi da anLatiyorum?

 

tarihseL geLi$imi........

 

 

Ama once kiz psikoLojisi ve kizLarin tarihseL geLi$im surecLerine bir bakaLim. Bu kiz psikoLojisi oyLe menem bir $eydir ki ustat Freud biLe kizLarin psikoLojisini cozemedigi icin intahara te$ebbus etmi$tir. Ama sonunda azmedip bunLarin psikoLojisini cozmeyi ba$armi$tir. Freud'da ayni bizim gibi abazaydi. Hayatini anLattigi kitabindaki $u cumLeLer her $eyi cok iyi acikLar "...En uysaL kadin hastaLarimdan birini cektigi aciLardan kurtarmi$tim o gun,ipnozLa sagLami$tim bunu , hastamin krizLerini gecmi$teki nedenLerine bagLayinca bu cok zor i$i ba$armi$tim. Ve hastam uyanir uyanmaz koLLarini boynuma doLami$ti. Tam o sirada bir hem$irenin bekLenmedik bir $ekiLde iceri giri$i, aramizda tatsiz bir sogukLugu onLemi$ oLdu; ama ikimizde o gun ipnoz tedavisine son vermeyi kararLa$tirdik. " Bu satirLar tamamen Freud'dan aLintidir. Bu konu da zaten hayrani oLdugum Freud'un teoriLerini geLi$tirerek kuruLmu$ oLunan hipotezLere dayanmaktadir.

 

Dedigimiz gibi kizLarin beynini okuyacaz ama kiz psikoLojisini tam anLamiyLa ozumsememiz Lazim. Bakin bu kiz miLLeti biz erkekLerden tamamen degi$ik bir du$unce sistemi icerisindedir. En onemLi ozeLLikLeri grupLa$ma ve bir $ey yaparken bu gruba guvenmektir. Bu kizLarin hepsi kendiLerine grupLar oLu$tururLar. Diger grupLar tarafindan di$Lanmi$ kizLar uyuz oLup kendiLerine ba$ka bir grup kurarLar. ULkemizde metrekareye 8 kiz grubu, 6 rock grubu du$mektedir. Yani bunLar o kadar ce$itLidir ki bunLari tanimLayip sinifLandirmak , rockciLari tanimLayip sinirLandirmaktan cok cok daha zordur.

Ama biz kizLari beLLi durumLarda verdikLeri tepkiLere gore sinifLandirmaya caLi$tik.bu sinifLandirmayi bir sonraki boLumumuzde inceLiycez.

$imdi geLeLim kizLarin beynini okuma yontemLerine

 

Bir kere $unu asLa ama asLa unutmayin:dunyadaki hicbir varLik beyin okuyamaz. Ama siz kizLarin ******zaten biLiyorsunuz.

O yuzden teLa$ yapmaniza hic gerek yok.Bu kizLarin hepsinin du$unme stiLLeri aynidir.O yuzden verecegimiz taktikLeri uyguLayarak kizin gozunde bir anda beyin okuyan dahi bir psikoLog konumuna geLebiLir ve kizi tavLama oLayini rahatLikLa a$abiLirsiniz.

 

"yok bi$ey yaaa!!!"

 

Bu *****daha oncede soyLedigimiz gibi mutLaka ama mutLaka bi sorun(!)Lari vardir.$imdi tavLamak istediginiz kizin sikkin oLdugu bir zamanda yanina gidin ve "Sikkin gozukuyorsun,hayirdir" diyin.Kiz size sikkin oLdugunu daha da beLLi etmek icin hemen "yok bi$ey yaaa!!!" diye cevap verecektir,neden?Cunku bunLar ******. SorunLu oLmayi karizma zanneden bi **** daha ne bekLenebiLir ki. Neyse siz kizin bu cevabi kar$isinda "İyi o zaman demiycek kadar zeki oLdugunuz icin hemen "Sanirim senin konu$acak birisine ihtiyacin var" diyin.Kizin yuz $ekLinin sikkin ve trip yapacak birine ihtiyaci oLdugunu beLLi etmek icin daha bir buru$tugunu ve tamamen sessizLige gomuLdugunu farkeder farketmez "Bak bana istedigin her $eyi, anLatabiLirsin hem ben son 4 senedir psikoLoji egitimi aLiyorum,yani bir psikoLogdan eksik bir yanim yok"diyin.Kiz boyLe bir trip anindayken asLa "Say Lan okudugun psikoLoji kitapLarini" diye bir $ey soLemez.Yani bu pLanininizin tutmasi icin yeterLi bir cumLedir.$imdi akLinizdan cikarmamaniz gereken diger konuya geLeLim. KizLar bu tripLeri sadece ve sadece dikkat cekmek icin yaparLar.SurekLi oLarak "Kimse benLe iLgiLenmiyo,kimse beni anLamiyo" diye du$unup etrafindakiLerin dikkatini cekmeye caLi$irLar. AmacLari birinin geLip kendiLerinin kaprisLerini cekmesini sagLamaktan ba$ka bir $ey degiLdir.

Ama siz gidip kizin yanina onLa konu$maya caLi$tiniz diye kizin sizinLe konu$acagini saniyorsaniz yaniLiyorsunuz.

 

Uzgunum ama asLa boyLe bir $ey yapmazLar.İ$te bu yuzden sizin oLayiniz beyin okumak.KizLarin hangi durumLarda hangi tepkiLeri verdikLerini ogrenebiLmek icin yiLLarimi harcadim ama degdi.ALin size en baba beyin okuma(!) yontemLeri.

 

 

Siz kizin yaninda oLaganustu insan tribi cizeceksiniz.O yuzden kiz soyLemeden $ip diye durumu anLayip sorunu cozun.Bunun icin "Dur tahmin edeyim..." cumLesiyLe ba$Layin ve ikinci kuraLimizi uyguLayin ve uydurun.

 

Ya tutmazsa gibi bi kayginiz oLmasin.Zira uyduracakLariniz yuzdesi yuksek $eyLer oLacak.

 

İkinci cumLeniz her zaman "Kimse seni anLamiyor,degiL mi?" oLsun.Kiz kesin onayLayacaktir.

 

Kiz onayLadiktan sonra her zaman "Neden sorunun ne oLdugundan bahsetmiyorsun?" oLsun.Kiz kesinLikLe gercek sorundan bahsetmeyecektir.Cunku ortada sorun faLan yoktur.amac triptir.Ve kizLar bu tribe girmeden once "ULan bi tribe giriyoz ama birisi geLip sorarsa ne diycem?" diye du$unmezLer.O yuzden kizin size verecegi en mantikLi ve tek cevap "BiLmiyorum,ya" oLacaktir.Dikkat edin kiz size bunLari soyLerken yuzunuze bakmaktan $iddetLe cekinir.Ve surekLi etrafindaki $eyLerLe ugra$ir,kagit yoLar,sigara ustune sigara yakar ve tam bu esnada sizin hakkinizda biLincaLtinda bir fikir oLu$turur.

 

"Sanirim herkes senin uzerine geLiyor.Kendini bu agir baskinin aLtinda eziLmi$ ve caresiz hissediyorsun." diye devam edin.İ$te bu cumLe onceden du$unupte kendine bir sorun buLmami$ oLan bu saLakLar icin cok guzeL sanaL bir sorundur.Kiz sizi derhaL onayLar ve "uffffff niye her $eyin sorumLusu ben oLuyormu$um sanki?" diye size trip atiyor oLdugunu iyiden iyiye beLLi eder.

 

Sorunu yaratan siz oLdugunuza gore cozecek oLanda sizsiniz.$imdi sogukkanLiLiginizdan hic taviz vermeyerek "AiLenLe aran nasiL" diye sorun."Hic sorma, beni hic anLamiyoLar,neymi$ ben $oyLeymi$im,boyLeymi$im, hep sucLu benim zaten" tribine girmemesi mucize oLacaktir.

 

"Bak hepimizin aiLemizLe sorunLari var,ama onLari sucLarken onLarin senin ya$inda oLmadigini ve senin gibi du$unemeyecekLerini asLa akLindan cikarma.Seni anLamaLarini bekLemen biLe cok buyuk bir hata." diyerek konu$manizi surdurun.Bu sirada kiz surekLi sizi onayLayacak ama asLa ve asLa sizi dinLemeyecektir.Siz konu$urken kizin dikkat ettigi tek $ey sizin ses tonunuz, hareketLeriniz ve onunLa iLgiLeniyor oLu$unuzdur.Bu yuzden konu$manin bu kisminda oLabiLdigince uydurun.Kiz zaten $u siraLarda sizden ho$Lanmaya ba$Lami$tir.Sizin oLayiniz garantiLemek.

 

Kiz biraz konu$tuktan sonra cok feci rahatLayacak ve size guLumsemeye ba$Layacaktir.Evet i$te ba$ardiniz.Kizin kafasinda,"hem yaki$ikLi,hem kuLturLu, hem de beni anLiyo,daha ne istiyim yaaa" izLenimini birakmayi ba$ardiniz.$imdi de bu izLenimi daha da gucLendirmek icin $u cumLeyi kurun"Bak ben her zaman yanindayim,bi sorunun oLdugunda bana geL hem dostLar bugunLer icindir,senin icin eLimden ne geLiyosa yaparim " diyin.

 

Bravo!Kiz artik kendi trip ve kaprisLerine katLanacak birini buLdu.Artik her gun sirf siz yanina gidip konu$un diye trip yapmaya ba$Layacak.Sizde bunu biLdiginiz icin her gun kiza uyduruk probLemLer yaratip cozecek ve kizin akLini ba$indan aLacaksiniz.

BunLari her kiza uyguLayabiLirsiniz.Sorun cikmayacaktir emin oLun. Bu taktikLeri ogrendiginize gore artik kiz hakkinda her turLu biLgiyi topLayabiLirsiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

hahahah süper valla,

 

ama nedense benim hep karsima " yok bisi" diyen, ama bu durumda iki ziyade ilgi bekleyen erkekler cikti...

 

 

ilk baslarda sorup "derdini" ögrendikten ve bu derdin erkeklerde cogunlukla ceviz kabugunu doldurmayacak sebepler oldugu ortaya ciktiktan sonra, insan bi daha sormaya yönelmio niyeyse....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.