Φ feriss Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 pardon yaa ben hayvani sondan ucuncu harf ile olacak diye anlamisim demekki dikkatli okumak lazim yavas yavas tuh ogrenemedim siradanmiyim yoksa sira disimiyim nolcek simdii Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 herkese teşekkürler sedelina farklı bir bakış açısına sahipsin feriss yılan i ile başlamıyo dikkat et p.m hastası i ile başladığı için üzgünüm Tabi tabi,bizi yorumlamasanda olur Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 esprisi;sonunda "simdi de tuttugun inegi birak"denmesi ve ilk anda karsidakini sasirtmak degil miydi? ben de inekli sorularla bozmus muyum nedir? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 İnekantilobu,ibis,ibrikgagalı,ichtyornis,ichtyosauria,idus idus,iguana,iguanodon,iltis,impala,incibalığı,inci levrek,i,ipekkuyrukkuşu,irigöz ton,ispari,istavrit,istiridye,it (özür dilerim,hakaret manasında değil),iulus,izmarit... Üç nokta koydum ama daha "i" harfi ile başlayan hayvan bulamadım ........ipekbocegi........ Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 ........ipekbocegi........ Doğru be ben bunu nasıl unuttum ya! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.