Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 1 den dokuza kadar bir sayı tutun bu sayıyı 9 ile çarpın çıkan sayının rakamlarını ( iki basamaklı ise) toplayın sonucun ilk harfiyle bir ülke düşünün ülkenin sondan 3. harfiyle bir şehir tutun şehrin ikinci harfiyle bir hayvan düşünün hangi hayvan? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 1 den dokuza kadar bir sayı tutun bu sayıyı 9 ile çarpın çıkan sayının rakamlarını ( iki basamaklı ise) toplayın sonucun ilk harfiyle bir ülke düşünün ülkenin sondan 3. harfiyle bir şehir tutun şehrin ikinci harfiyle bir hayvan düşünün hangi hayvan? İspinoz... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 inek.............. Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 kanguru hayvan dı değil mi Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 benimkide ispinoz kuşu sanırım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 uskumru yada eşekarısı Alıntı
Φ 10 yaşında bir çocuk Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 s ile hayvan ne var????????? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Sinek, sıcan,solucan,sincap Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 su aygırı,samur,semender... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 soruyu soran arkadaşımız sıradan olanlarımız hangılerımız soyleyecek misin bakalım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 soruyu soran arkadaşımız sıradan olanlarımız hangılerımız soyleyecek misin bakalım bence o ''inek'' cevabını arıyor(buzlu rakı üzgünüm).şöyleki:Tuttuğunuz sayı ne olursa olsun 9 ile çarpıldığında çıkan sayının rakamları toplamı hep dokuz olur,akla ilk gelen devlet danimarka ,sondan 3. harfle şehir ise rize'den başkası olamaz.Dolayısıyla hayvanın baş harfi ''İ'' ilk akla gelen inek oluyor dimi? Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 1 den dokuza kadar bir sayı tutun bu sayıyı 9 ile çarpın çıkan sayının rakamlarını ( iki basamaklı ise) toplayın sonucun ilk harfiyle bir ülke düşünün ülkenin sondan 3. harfiyle bir şehir tutun şehrin ikinci harfiyle bir hayvan düşünün hangi hayvan? İnekantilobu,ibis,ibrikgagalı,ichtyornis,ichtyosauria,idus idus,iguana,iguanodon,iltis,impala,incibalığı,inci levrek,i,ipekkuyrukkuşu,irigöz ton,ispari,istavrit,istiridye,it (özür dilerim,hakaret manasında değil),iulus,izmarit... Üç nokta koydum ama daha "i" harfi ile başlayan hayvan bulamadım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 İnekantilobu,ibis,ibrikgagalı,ichtyornis,ichtyosauria,idus idus,iguana,iguanodon,iltis,impala,incibalığı,inci levrek,i,ipekkuyrukkuşu,irigöz ton,ispari,istavrit,istiridye,it (özür dilerim,hakaret manasında değil),iulus,izmarit... Üç nokta koydum ama daha "i" harfi ile başlayan hayvan bulamadım Sen oldun sen...Aştın artık kendini valla Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Sen oldun sen...Aştın artık kendini valla Ben henüz ne olduğumu bilmiyom valla ama aşmış olabilirim Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 İnekantilobu,ibis,ibrikgagalı,ichtyornis,ichtyosauria,idus idus,iguana,iguanodon,iltis,impala,incibalığı,inci levrek,i,ipekkuyrukkuşu,irigöz ton,ispari,istavrit,istiridye,it (özür dilerim,hakaret manasında değil),iulus,izmarit... Üç nokta koydum ama daha "i" harfi ile başlayan hayvan bulamadım Bu arada tüm bu hayvanları yazdım da taurusmutis arkadaşımızın da dediği gibi aşıp normal bir insan olmaktan çıkıp anormal bir insan mı oldum? Alıntı
Φ deprem çocuğu Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 ülke ismi DOMİNİK CUMHURİYETİ Hayvan ismi eşek olabilir mi? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 arkadaşlar cevaplar için sağolun cvp yazanlar şimdi de ülke ve şehirlerini belirtsinler lütfen sıradan olmaya gelince inek diyenler en sıradan ve kalıp inançlara en çok bağlı olanlar. hakaret olarak almayın lütfen sadece yorumu bu devamı da var tabi bekleyin bu arada tauristmus iyiy yakaladın tebrikler!! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 arkadaşlar cevaplar için sağolun cvp yazanlar şimdi de ülke ve şehirlerini belirtsinler lütfen sıradan olmaya gelince inek diyenler en sıradan ve kalıp inançlara en çok bağlı olanlar. hakaret olarak almayın lütfen sadece yorumu bu devamı da var tabi bekleyin bu arada tauristmus iyiy yakaladın tebrikler!! Öncelikle saol Ülke Dominik şehir Niğde Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 arkadaşlar cevaplar için sağolun cvp yazanlar şimdi de ülke ve şehirlerini belirtsinler lütfen sıradan olmaya gelince inek diyenler en sıradan ve kalıp inançlara en çok bağlı olanlar. hakaret olarak almayın lütfen sadece yorumu bu devamı da var tabi bekleyin bu arada tauristmus iyiy yakaladın tebrikler!! Peki ben nasıl biriyim o zaman? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 dominik cumhuriyeti şehirde nurnberg hayvanda uskumru Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 danimarka-riyad-yilan Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 danimarka-riyad-yilan herkese teşekkürler sedelina farklı bir bakış açısına sahipsin feriss yılan i ile başlamıyo dikkat et p.m hastası i ile başladığı için üzgünüm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.