Φ Forum_King Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2010 Çocukluklarımızla ilgili anıları buraya yazalım Alıntı
Φ about.me Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2010 Okula başladığımda her tenefüs zilinde çantamı alıp eve giderdim. Annem usanmıştı beni okula götürmekten Bense annemin sıkıldığını anlamış olacağım ki artık eve değil okulun çevresindeki araziye kaçıp kayalıkların arkasına saklanırdım :D Alıntı
Φ about.you Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2010 Okula başladığımda her tenefüs zilinde çantamı alıp eve giderdim. Annem usanmıştı beni okula götürmekten Bense annemin sıkıldığını anlamış olacağım ki artık eve değil okulun çevresindeki araziye kaçıp kayalıkların arkasına saklanırdım :D Dr. Kimble geldi aklıma Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2010 cocukluk anilarim aklima gelmiyor genclik anilari sayfasi acilirsa oraya kitap olarak hayatim film olur diye yazicam Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2010 ben henüz çok küçüğüm biraz büyüyünce anlatırım. Sööözz Alıntı
Φ hasaR Gönderi tarihi: 4 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2011 Çocukluklarımızla ilgili anıları buraya yazalım ev telefonuyla sapıklık yapıyorduk arkadaslarımla..bir tane genç bir adam çıktı telefona çok güzel orta yas kadın takliti yaparım.. adam evliymiş ben aşkım nerdesin falan derken kadın çıktı telefona aşkımı verirmisiniz dedim kadın aliiiiii diye bir bagırmaya baslayınca telefonu pat kapattık birde duydukki boşanmıslar :D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.