Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2010 14 yıl Okula başladığımda her tenefüs zilinde çantamı alıp eve giderdim. Annem usanmıştı beni okula götürmekten Bense annemin sıkıldığını anlamış olacağım ki artık eve değil okulun çevresindeki araziye kaçıp kayalıkların arkasına saklanırdım :D
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2010 14 yıl Okula başladığımda her tenefüs zilinde çantamı alıp eve giderdim. Annem usanmıştı beni okula götürmekten Bense annemin sıkıldığını anlamış olacağım ki artık eve değil okulun çevresindeki araziye kaçıp kayalıkların arkasına saklanırdım :D Dr. Kimble geldi aklıma
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2010 14 yıl cocukluk anilarim aklima gelmiyor genclik anilari sayfasi acilirsa oraya kitap olarak hayatim film olur diye yazicam
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2011 14 yıl Çocukluklarımızla ilgili anıları buraya yazalım ev telefonuyla sapıklık yapıyorduk arkadaslarımla..bir tane genç bir adam çıktı telefona çok güzel orta yas kadın takliti yaparım.. adam evliymiş ben aşkım nerdesin falan derken kadın çıktı telefona aşkımı verirmisiniz dedim kadın aliiiiii diye bir bagırmaya baslayınca telefonu pat kapattık birde duydukki boşanmıslar :D
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.