Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Karşı Cinsi Nasıl Kontrol Altına Alabilirsiniz?


wherthus

Önerilen İletiler

Karşı Cinsi Nasıl Kontrol Altına Alabilirsiniz?

 

Burca Uygun Tüyolar

 

Uzun süredir hoşlandığınız biri var ama hala konuşamadınız, ya da konuştunuz ama kendinizi ifade edemediniz veya ettiniz ama hiç etkili olmadı, işte size karşı cinsi etkilemenin yolları; hangi burç hangi beklentiler içindedir? Nelerden ve kimlerden etkilenir?

 

KOC ERKEGİ

Ona hazır lokma olmayın, uğraştırın, peşinizden koşturun. Her zaman seksi görünün. Ne dediğinizi bilin lider ruhlu davranın.Onunla başedebilecek kadını sever

 

BOĞA ERKEĞİ

Akıllı, bakımlı, hanımefendi olun, hafif seksapele hayır demeyecektir. Bırakın sanatsal konuşmalarını rahatça yapabilsin sizde ilgi alanlarını biraz araştırın

 

İKİZLER ERKEĞİ

Seksi, spor, bakımsız,bakımlı ama mutlaka akıllı kadını sever.Eğlenceli olmaya hızlı hareket etmeye dikkat edin. Yoksa siz start alana kadar o çoktan tatile çıkmıştır.

 

YENGEÇ ERKEĞİ

Akıllı, zarif, duygusal, sevgi dolu, şefkatli, heryerde destek olan alttan alan kadını sever. İnatçı, sabırsız ve maymun iştahlı iseniz aşkınız çok sürmez uzak durun.

 

ASLAN ERKEĞİ

Gösterişli, bakımlı, trendy, abartılı, karizmatik yanında gururla taşıyabileceği, havasını atabileceği kadınları sever. Hemen alışverişe çıkın ve kuaförünüze uğrayın.

 

BAŞAK ERKEĞİ

Bakımlı, hanımefendi, sıcak, düz, abartısız kadınları sever. İddaalı, iddaacı ve inatçı iseniz meydan savaşına hazır olun ve bilin ki ufukta zafer görünmüyor

 

TERAZİ ERKEĞİ

Güzel, estetik, bakımlı, akıllı, entellektüel, sevgi dolu, sevgisini gösteren kadın ideal kadını. Sporcu, Sorbonne mezunu iseniz ve Afrodit'e benziyorsanız durmayın harekete geçin.

 

AKREP ERKEĞİ

Seksi, ateşli, itaate hazır, vefalı, özverili, bilgili mitolojik kadın tipi ilgisini çeker.Çok para harcayan, abartılı bir kadınsanız geçireceğiniz iki günün keyfini çıkarın çünkü çok uzun sürmeyecek

 

YAY ERKEĞİ

Onu eğlendirin, güldürün, gezdirin, aklını meşgul edin, şaka yapın. Asla yalan söylemeyin, asla oyun oynamayın. Sadace iki tüyo, dürüst ve eğlenceli kadını sever

 

OĞLAK ERKEĞİ

Vefalı, bilgili, illede özverili mutlaka özverili, duyarlı, şevkatli, dürüst, planlı dayanıklı kadını sever. Zordur ama Oğlak'a değer

 

KOVA ERKEĞİ

Uçuk, akıllı, entellektüel, trendy hatta tuhaf, merak uyandıran, hümanist, dünyadaki gelişmelere duyarlı, eğlenceli, teknolojiye yatkınsanız tamam Kova'yı kaptınız.

 

BALIK ERKEĞİ

Güzel,bakımlı, estetik, gözleri parlayan, şevkatli, sevgisini vermeye hazır, trendy, kültürlü kadın ideal kadınıdır. Onu her zaman kollayacak destek olacaksanız o da sizinle olacak.

 

KOÇ KADINI

Cesur, atak, bonkör, dürüst davranın. Şık ve pahalı hediyeleri sever. Hareketli sportif hafta sonu planları ve renkli yemeklerle onu cezbedin.

 

BOĞA KADINI

Olduğunuz gibi davranın, ona güzel sözler söyleyin, hoş parfümler alın, bol bol kültür sanat programı yapın, bonkör olun, güzel bir araba ve lüks bir ev alın yanınızdan ayrılmayacaktır.

 

İKİZLER KADINI

Para harcamayı sevmiyorsanız yanına yaklaşmayın, tek düze bir hayatınız varsa uzak durun. Her zaman şık ve bakımlı görünmeye dikkat edin

 

YENGEÇ KADINI

Sahip çıkan, sevgisini belli eden, hoş, hatırlatıcı armağanlar alan erkekleri tercih eder. Aradığı yaslanacak bir omuzdur.

 

ASLAN KADINI

Gösterişli, kendinden emin, karizmatik, kendi işi olan, bol para harcayan, pahalı hediyeler alan,sürekli iltifat eden biriyseniz ömür boyu sizi bırakmayacaktır

 

BAŞAK KADINI

Zarif, dengeli, bakımlı ve şık, doğaya kültürel faliyetlere önem veren, insan ilişkileri gelişmiş, akıllı erkekleri tercih eder

 

TERAZİ KADINI

Dürüst, zarif, dengeli, bol bol iltifat eden, akıllı, entellektüel, yalan söylemeyen eğitimli tipleri tercih eder.

 

AKREP KADINI

Ateşli, erkeksi, iş sahibi, sahip çıkan, sadık, kültürlü kaba olabilir ama onu ezmeyecek erkek bir de hoşuna gidecek armağanlar alıyorsa birlikte olabilir.

 

YAY KADINI

Eğlenceli, konuşkan, akıllı, entellektüel, sosyal, sportif, doğaya meraklı, felsefeye edebiyata ilgi duyan, her konuda fikri olan dürüst erkekleri tercih eder

 

OĞLAK KADINI

Aileye düşkün, sadık, efendi görünümlü, iş sahibi, erkeksi, çocukları seven, insan sevgisi olan, para kazanmasını bilen, onu hatırlayan erkek onun tipidir

 

KOVA KADINI

Akıllı, uçuk, sosyal, konuşkan, kültürlü her ortama uyum sağlayabilen, bonkör, eğitimli erkekleri sever. Bir de bol bol tatil programı yaparsanız o sizin...

 

BALIK KADINI

Ona her zaman hoş sözler söyleyin yalanda olsa hoşuna gider. Hoş ortamlarda romantik yemekler, kırmızı güller, çikulatalar, renkli haftasonları tam ona göredir

 

 

Yıldızlar yanınızda olsun

 

Sevgi ile kalın

 

 

 

 

 

İsme göre aşk haritası

 

İsminizin ilk harfi çok şeyinizi ele veriyor olabilir. Özellikle aşk ve cinsel hayatınızda nasıl biri olduğunuzu merak ediyorsanız aşağıdaki bilgiler sizin için faideli bir eser denilebilir. Tabii aşk yaşamını merak ettiğiniz belli kişiler de olabilir. Onların sadece ismini bilmeniz, merakınızı gidermek için yeterli.

 

A'LARA HAREKET LAZIM: İlla da ilişkilerinizde romantizm diye tutturduğunuz söylenemez! Daha çok aksiyonla ilgilisiniz. Hareket lazım size, hareket. Üstelik uğraştığınız her şeyde. Flört edecek kadar sabırlı değilsiniz. Ama dobralığınıza söyleyecek hiçbir şey yok. Eşiniz çok cekici olmalı. Özellikle fiziksel yönden. Çünkü siz buna çok önem verirsiniz.

 

B'LERİN İRADESİ KUVVETLİ: Duygusallık ve romantizm sizin özelliğiniz. Mum ışığında yemek, ay ışığında yürümek sizin için ideal. Sevgiliniz size hediye almak zorunda çünkü bu tür numaralardan hoşlanıyorsunuz. İradeniz çok kuvvetli.

 

 

 

C'LER FLÖRT SEVER: Sosyallik paçalarınızdan akıyor. Siz flörtsüz de duramazsınız. Sevgiliniz yandı her an yanınızda olmak zorunda. Tamam duygulu ve duyarlısınız ama seks de önemli değil mi? Biraz bencilsiniz, ne ayıp, sanki eşiniz, sevgiliniz size tapmak zorunda! Seksi sevmenize rağmen çok uzun süre hayatınızda seks olmadan yaşayabilirsiniz.

 

D'LER SADIK OLUR: Kafaya takmaya görün! Onu mutlaka elde edersiniz. İmkansız olsa bile kolay kolay vazgeçmezsiniz. Yardımseverliğin bu kadarı da fazla. Popülerliğinizin kaynağı da bu. Sıfatlarınız şunlar: Seksi, sadık, kıskanç ve bencil.

 

E'LER İLGİ İSTER: Seks sizin için zevkten daha öte bir şey! İş, stres, para, dış etkenler seks hayatınızı olumsuz yönde kolayca etkileyebiliyor. Ama her şeye rağmen asla seks duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. İhtiyaciniz sürekli ilgi. Allah kolaylık versin.

 

F'LER SICACIKTIR: İdeal sevgili, ideal romantik. Sevgilinizi ilahlaştırıyorsunuz. Üstelik bundan zevk alıyorsunuz. Dışarıdan gösteriş düşkünü olarak görülebilirsiniz ama içinizde sıcak ve romantik bir insan var. Umarım peşinde koştuğunuz ideal sevgiliye ulaşırsınız.

 

G'LER AYRINTICI: Sizin için söylenecek iki sözcük: Müskülpesent ve ayrıntıcı. Biraz özentisiniz. Statüsü sizden yüksek insanlarla ilişki kurmaya bayılıyorsunuz. Ayrıca bir özelliğiniz daha var, erotizmin zirvesine nasıl ulaşabileceğinizi iyi biliyorsunuz.

 

H'LER İYİ PARTNER: Sürekli bir arayış içindesiniz. Üstelik ne aradığınız da biliyorsunuz: Sizi her yönden zenginleştirecek bir partner. Onun için her şeyi yapabilirsiniz. Ama buna yatırım gözüyle yapmanız iyi değil. İtiraf edin bazen yapıyorsunuz!

 

I'LAR SEVGİ SEVER: Sevilmek için yaratılmış birisiniz. Sevgilinizin size tapması için her şeyi yaparsınız. Ama unuttuğunuz bir şey var, her şeyi hep ondan bekliyorsunuz. Bu kadar cabuk kırılmanızın nedeni bu. Sizin icinaslolan güven duygusudur. Seks ise sadece doyurulması gereken bir ihtiyaç.

 

J'LER BAŞTAN ÇIKARIR: Müthiş bir fiziksel enerjiniz var. Sevişirken hiçbir güç sizi durduramaz. Partnerinizin yorulması hariç! Romantik olduğunuz söylenebilir ama sizi asıl ilgilendiren baştan çıkarmak. İdeal aşka inanıyorsunuz. İşiniz kolay değil.

 

 

 

K'LER CİDDİDİR: Ketum ve utangaçmış gibi görünüyorsunuz ama son derece şehvetli ve duyarlı bir insansınız. Ama bunu kimseye çaktırmıyorsunuz. Ticarı kabiliyetlerinize maşallah. Bu işin bütün ayrıntılarına hakimsiniz. Ciddi görüntünüz insanlarda çekingenlik yaratıyor. Aldatmaktan ve aldatılmaktan nefret edersiniz.

 

L'LER TUTKULU: Aşk sizin için tutkuyla eşdeğer. Sevilmekten çok sevmeye önem veriyorsunuz. Birine bağlanmak sizin için çok değerli. Aşk konusunda her alanda başarı garanti. Bu yüzden biraz maymun iştahlısınız. Yeni tatlar deneme potansiyeline sahipsiniz. Tuzlu mu, tatlı mı, ekşi mi? Sevgilinizin işi zor çünkü entelektüel olmak zorunda.

 

M'LER KORUR: Çok duygusalsınız. Çok ama. Bir ilişkiye girdiğinizde tüm benliğiniz eriyip gidiyor. Birlikte olduğunuz insanı çocuk gibi koruyup, kolluyorsunuz. Ama onun bundan sıkılabileceğini hiç düşünmüyorsunuz.

 

N'LER ÇEKİNGENDİR: Sizi yakından tanıyanların asla inanmadığı iki sifatınız var: Masum ve çekingen. Bu sadece görünüşünüz. Son derece aldatıcı. Seks konusunda çok yeteneklisiniz. Sekste tekdüzeliğe asla tahammülünüz yoktur. Maalesef mükemmeliyetçisiniz bu yüzden de sizin standartlarınıza uygun birini bulmanız çok zor oluyor.

 

 

 

O'LAR İÇİN GÜÇ ÖNEMLİ: Oooo sekse çok düşkünsünüz! Ama biraz da çekingensiniz. Enerjinizi başka alanlara yönlendirmeniz bu yüzden. Para ve güç sizin için çıkış yolu. Düşkün olmanıza rağmen seksi ciddi bir iş gibi görüyorsunuz, karşınızdakini de seksüel bir obje gibi. Bu yüzden itirazlar geliyor.

 

P'NİN HEDEFİ STATÜ: Sizin için hayatın anlamı sosyal statü. Biriyle birlikte olabilmeniz zor. Çünkü eli yüzü düzgün olmayan biri sizin statünüzü düşürür. Üstelik çok da zeki olmalı çünkü siz tartışmadan duramazsınız. Bu sizin için bir ihtiyaç!

 

R'LER AKIL ARAR: Birlikte olmak için en iyisi kendinizi kopyalamanız olurdu. Çünkü sizin tıpkı kendiniz gibi birine ihtiyacınız var: Entelektüel ve zeki. Akıl sizin için fiziksel güzellikten daha önemli. Ama bu seksin önemsiz olduğu anlamına gelmiyor. Eşiniz yatakta etkili değilse, öğretmekten zevk alırsınız.

 

S'LER FLÖRTÇÜDÜR: Gevezesiniz. En büyük zevkiniz konuşmak. Eşiniz dinlemekten hoşlanmıyorsa yandınız. Hayatınızdaki her şey derli toplu olmalı. Uyumsuzluk ve karmaşadan nefret ediyorsunuz. Siz her şeyi kontrol etmek istiyorsunuz. Çok flört ediyorsunuz. Sizin için flört seksten önemli. Ama bir kere kalbinizi kaptırmaya görün, dünyanın en sadık insanı oluverirsiniz. Size uygun sevgili bulamazsanız, iyi bir kitapla da idare edebilirsiniz.

 

 

 

T'LER AŞKA DÜŞKÜN: Tam bir romantik. Aşka düşkünsünüz. Flört için ideal bir tipsiniz. Aşık olduğunuzda romantiksiniz ve bu yüzden de kırılgansınız. Ufak bir aksilik ayaklarınızın yere basmasını sağlar. Anında gerçekçi olursunuz.

 

U'LAR SEVGİSİZ OLAMAZ: Aşık olduğunda gerçekci, aşık olmadığı zamanlarda aşka aşık bir tip. Her zaman değer verecek birini arar. Sevmek için yaratılmıştır. Sevgilisini her şeyin üzerinde tutar.

 

V'LER TEHLİKEDE: Sizden adam olmaz, her zaman özgürlük ve heyecan peşindesiniz, üstelik gizemli insanlar ilginizi çekmek ne kelime, sizi büyüler. Ya yaşça büyük ya da küçük insanların peşinde koşarsınız. Bu yüzden bütün ilişkileriniz tehlikelidir.

 

Y'LER İSPAT PEŞİNDE: Bağımsızlık, sloganınızdır. Biriyle olmanız zor, haliyle. Her zaman kendinizi ispatlamak zorundasınız. Özellikle sevgilinize karşı. Ya o da kendini ispatlamaya kalkarsa? Ama Allah için son derece açık ve çekici bir insansınız. Sekse önem veriyorsunuz. Ama para daha önemli.

 

Z'LER EVLİ- LİK İSTER: Aşkın acı çekmek olduğunu artık biliyorsunuz. Samimi, hassas, duygusal ve hayalperestsiniz. Başı dertte olan insanlar için, sizden daha iyi biri bulunamaz. Üstelik her zaman da sevgilinizin kurtarıcısısınız. Ama paylaşmaktan çok hoşlanmıyorsunuz. Özel hayatınızı, sırlarınızı kendinize saklıyorsunuz. Belli olmasa da seksi seviyorsunuz. Evlenmek zorundasınız yoksa yapamazsınız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

vallaaa benim, karsi cinsi kontrol altina almak gibi garip huylarim yok.

 

 

(sevseydin böye düsünmezdin diyenler var, duydum sizi :D )

 

sevdigim insani, mutlu olacagi seyle bas basa birakacak kadar seviyorum.

O nereden benim, ya da bana ait oluyor ki, ben de onun olayim???

 

O kendi bedenine sahip, ben de kendiminkine.

 

Kontrolsüz iletisim, sürekli iki insani biribirine ceker uyaniklar :D:D

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Begenmek, taktir etmek, saygi duymaktir sevginin dayanaklari.....

 

eger bu özelliklerden yoksunsa bir erkek, kiskanarak sevdigini gösteriyor ise, ve kiz da yutuyordur genelde...seviyor sanir, oysa mallanmadir ortaya cikan duygu.

6115[/snapback]

 

 

ne kaddddar olgun bir cevap, aceba uygulamada böyle midir?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Seriati kullanarak kadini cezbde edebilirsiniz herseyde edebilirsiniz.

alin size kaniti

 

 

 

Ebu Hüreyre (radiyallahu anh) anlatiyor: "Resulullah (aleyhissalatu vesselam) buyurdular ki: "Nefsim kudret elinde olan Zat-i Zülcelal'e yemin ederim, bir erkek hanimini yataga davet ettiginde kadin imtina edip gelmezse, kocasi ondan razi oluncaya kadar semada olan (melekler) ona gadab(eziyet) ederler.''

 

Bunu bir kadina okut istedigini yap abi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Karşı Cinsi Nasıl Kontrol Altına Alabilirsiniz?

 

Kadınlar güçsüz olana kendini bir ödül , güçlü olana bir eşya gibi sunar. Ne yaptığınızı ve kim olduğunuzu hissettirin. Çözümsüz olun demiyorum ama pek fazla anlaşılır olmanız da size birşey kazandırmaz; sevgili forum erkekleri :P

 

Tecrübeyle sabittir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Karşı Cinsi Nasıl Kontrol Altına Alabilirsiniz?

 

Kadınlar güçsüz olana kendini bir ödül , güçlü olana bir eşya gibi sunar. Ne yaptığınızı ve kim olduğunuzu hissettirin. Çözümsüz olun demiyorum ama pek fazla anlaşılır olmanız da size birşey kazandırmaz; sevgili forum erkekleri  :P 

 

Tecrübeyle sabittir.

6800[/snapback]

 

 

:clover:

Balyoz gibiydi...

 

ama ne yazik ki gercek. :clover:

 

Tv-magazin,billdboardla.. her sey kadin üzerine.

(bunun icin cok paraya gerginiz var ama diyorlar)

 

Reklamlarda.Makarna yiyen bir adam bile gencecik güzel kadini karsisina oturtmus, göbek büyütüyor :D

 

Sevgi ve saygiyi ütopyaya ucuran sistemi yok sayarsak, her sey yolunda...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ateist kardeşim,

işte islamın insan haklarını göz ardı ettiğine dair bir kanıt. ne demek bu ya? kadın, her istendiğinde yatağa gelmek zorunda mı? ne biçim bir anlayıştır bu??

6817[/snapback]

 

konuyu anladik :D

ateist arkadasin temennisi bu olmadigini biliyoruz.

Kadina bicilen görevi yazmis, o kadar. :clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

AKREP KADINI

Ateşli, erkeksi, iş sahibi, sahip çıkan, sadık, kültürlü kaba olabilir ama onu ezmeyecek erkek bir de hoşuna gidecek armağanlar alıyorsa birlikte olabilir.

 

 

tam tarif ettin ama bende olan herseyi bazilari inanma der bunlara ama ben cok ilgilenirim boyle seylerle.............

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

önce karsı cinsten ziyade mütelif kişiyi tanımak lızaım

hemde dört dörtlük işin sonrası çok kolay

bir doktor edasıyla olaya bakarsak NABZA GÖRE ŞERBET VERMEK GEREKLİ durum değişiklerini kayda alıp gelişmeler sonrası tadevi de

değişiklik yapılmalı ama her nabız deişiminde serbet vermek gerekmez

olay sürecekli aynı devam ederse verilmeli aman serbeti fazla kaçırmayın ya da az vermeyin yoksa KARSI CİNSİ kaçırırsınız ona göre

 

 

 

 

SERBET:: davranış, kareket, duygu, düşünce .............!!!

zaten gerisini siz anladınız

 

NABIZ::karsı cinsin davranış, kareket, duygu, düşünce ............!!!

yani olay bundan ibarettir

B)B)B)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

erkek arkım için;

 

AKREP ERKEĞİ

Seksi, ateşli, itaate hazır, vefalı, özverili, bilgili mitolojik kadın tipi ilgisini çeker.Çok para harcayan, abartılı bir kadınsanız geçireceğiniz iki günün keyfini çıkarın çünkü çok uzun sürmeyecek

 

E'LER İLGİ İSTER: Seks sizin için zevkten daha öte bir şey! İş, stres, para, dış etkenler seks hayatınızı olumsuz yönde kolayca etkileyebiliyor. Ama her şeye rağmen asla seks duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. İhtiyaciniz sürekli ilgi. Allah kolaylık versin.

 

benım için;

 

 

AKREP KADINI

Ateşli, erkeksi, iş sahibi, sahip çıkan, sadık, kültürlü kaba olabilir ama onu ezmeyecek erkek bir de hoşuna gidecek armağanlar alıyorsa birlikte olabilir.

 

 

O'LAR İÇİN GÜÇ ÖNEMLİ: Oooo sekse çok düşkünsünüz! Ama biraz da çekingensiniz. Enerjinizi başka alanlara yönlendirmeniz bu yüzden. Para ve güç sizin için çıkış yolu. Düşkün olmanıza rağmen seksi ciddi bir iş gibi görüyorsunuz, karşınızdakini de seksüel bir obje gibi. Bu yüzden itirazlar geliyor.

 

 

 

Arkadaslar sız ve partnerınız eger akrep burcuysa emın olun gorustugunuz gunler boyunca hıc uyumuyorsunuz ve ac kalıyorsunuz... akrepsenız dıkkat edın super ve aç geceler sizi bekliyor :P

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

karşı cinsi niye kontrol altına alıcazki

zaptedilmesi veya kotrol edilmesi zormu karşı cinsin

yabani at mı bunlar

benim kız arkadaşım yabani at gibiydi kontrol edemedim kaçtı gitti bir ikide çifte yedim kaçarken :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

BOĞA ERKEĞİ

Akıllı, bakımlı, hanımefendi olun, hafif seksapele hayır demeyecektir. Bırakın sanatsal konuşmalarını rahatça yapabilsin sizde ilgi alanlarını biraz araştırın

Batı cok hanım hanımcık sevmıyor bıraz cadı sevıyor ;)

 

AKREP KADINI

Ateşli, erkeksi, iş sahibi, sahip çıkan, sadık, kültürlü kaba olabilir ama onu ezmeyecek erkek bir de hoşuna gidecek armağanlar alıyorsa birlikte olabilir.

bu benmıyım sımdı??? :stuart:

 

B'LERİN İRADESİ KUVVETLİ: Duygusallık ve romantizm sizin özelliğiniz. Mum ışığında yemek, ay ışığında yürümek sizin için ideal. Sevgiliniz size hediye almak zorunda çünkü bu tür numaralardan hoşlanıyorsunuz. İradeniz çok kuvvetli.

ikimizinde adı "B" harfi ile başlıyor :rolleyes:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

BALIK KADINI

Ona her zaman hoş sözler söyleyin yalanda olsa hoşuna gider. Hoş ortamlarda romantik yemekler, kırmızı güller, çikulatalar, renkli haftasonları tam ona göredir :D

 

 

 

Bana Yalan söyleyin bu yazılara göre ben bir alığım bana bitane bis krem alın birde kırmızı gül toplayın mezarlıktan :D birde bunların hepsini hafta sonu yaparsanız tamamdır :D

 

yalanda olsa inanırım :P

 

 

 

Dip not : ben balık burcundan istifa ettim

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.