Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2010 15 yıl Size boş bir odada (Malzeme/araç yok) 3 bardak taze süt veriliyor..Bu 3 bardak sütten ikisine zehir katıldığı söyleniyor.Zehir katılmamış sütü herhangi bir araç kullanmadan nasıl bulursunuz..?
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2010 15 yıl sıcak süte bal eklenirse zehirli hale gelir diye duymuştum.. bardaklardan ikisinde sıcak süt olma olasılığı var mı?
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2010 15 yıl sıcak süte bal eklenirse zehirli hale gelir diye duymuştum.. bardaklardan ikisinde sıcak süt olma olasılığı var mı? Yanlış bilgi, oğluma arasıra sıcak ballı süt hazırladığım için bana güvenebilirsin.. Bardakların hepsi aynı ısıda ve sıcak değiller..''soğuk mu'' dersiniz şimdi de, oda sıcaklığında diyeyim hepsi için..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2010 15 yıl bize 3 bardak süt demişsin..ama sütlerin ayrı ayrı üç bardakta olup olmadığını söylememişsin.burdan yola çıkarak ortamda 3 bardaklık süt vardır ama ayrı ayrı iki kapata olabilir.kabın birinde 2 bardaklık süt diğerinde 1 bardaklık süt vardır ve miktaca çok olan iki bardaklık süt olduğuna göre zehirli olan odur
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2010 15 yıl bize 3 bardak süt demişsin..ama sütlerin ayrı ayrı üç bardakta olup olmadığını söylememişsin.burdan yola çıkarak ortamda 3 bardaklık süt vardır ama ayrı ayrı iki kapata olabilir.kabın birinde 2 bardaklık süt diğerinde 1 bardaklık süt vardır ve miktaca çok olan iki bardaklık süt olduğuna göre zehirli olan odur Böyle düşüneceğini bilseydim 3 ayrı bardakta diye belirtirdim yahu.. Hayır 2 kap değil, 3 ayrı bardakta 3 bardak süt arkadaşım..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2010 14 yıl Süt taze diye belirtildiğine göre -zamanımız da var galiba- biraz bekleriz (5-10 saat kadar) Sütler bayatlayınca veya ekşiyince zehirlilerle zehirsiz arasında bir fark olacaktır heralde.. Başka ne yapabiliriz ki ?? araç yok gereç yok
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2010 14 yıl Süt taze diye belirtildiğine göre -zamanımız da var galiba- biraz bekleriz (5-10 saat kadar) Sütler bayatlayınca veya ekşiyince zehirlilerle zehirsiz arasında bir fark olacaktır heralde.. Başka ne yapabiliriz ki ?? araç yok gereç yok Tebrik ederim, doğru cevap.. Bildiğiniz gibi, işlem görmemiş süt içerisinde bakteriler bulunur..Bu bakteriler ısı yöntemi ile (Kaynatme ve/veya pastörize etme) öldürülmezse,uygun ısı altında sütün kesilmesine sebep olur..İçine zehir katılmış sütlerdeki bakteriler öleceğinden,bu sütlerde kesilme görülmez..Kesilen süt zehirsiz olandır..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.