Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Size boş bir odada (Malzeme/araç yok) 3 bardak taze süt veriliyor..Bu 3 bardak sütten ikisine zehir katıldığı söyleniyor.Zehir katılmamış sütü herhangi bir araç kullanmadan nasıl bulursunuz..?

Gönderi tarihi:

sıcak süte bal eklenirse zehirli hale gelir diye duymuştum..

 

bardaklardan ikisinde sıcak süt olma olasılığı var mı?

Gönderi tarihi:

sıcak süte bal eklenirse zehirli hale gelir diye duymuştum..

 

bardaklardan ikisinde sıcak süt olma olasılığı var mı?

 

Yanlış bilgi, oğluma arasıra sıcak ballı süt hazırladığım için bana güvenebilirsin..;)

 

Bardakların hepsi aynı ısıda ve sıcak değiller..''soğuk mu'' dersiniz şimdi de, oda sıcaklığında diyeyim hepsi için..:)

Gönderi tarihi:

bize 3 bardak süt demişsin..ama sütlerin ayrı ayrı üç bardakta olup olmadığını söylememişsin.burdan yola çıkarak ortamda 3 bardaklık süt vardır ama ayrı ayrı iki kapata olabilir.kabın birinde 2 bardaklık süt diğerinde 1 bardaklık süt vardır ve miktaca çok olan iki bardaklık süt olduğuna göre zehirli olan odur :grin::sweatingbullets::w00t:

Gönderi tarihi:

bize 3 bardak süt demişsin..ama sütlerin ayrı ayrı üç bardakta olup olmadığını söylememişsin.burdan yola çıkarak ortamda 3 bardaklık süt vardır ama ayrı ayrı iki kapata olabilir.kabın birinde 2 bardaklık süt diğerinde 1 bardaklık süt vardır ve miktaca çok olan iki bardaklık süt olduğuna göre zehirli olan odur :grin::sweatingbullets::w00t:

 

Böyle düşüneceğini bilseydim 3 ayrı bardakta diye belirtirdim yahu..:D Hayır 2 kap değil, 3 ayrı bardakta 3 bardak süt arkadaşım..;)

Gönderi tarihi:

Süt taze diye belirtildiğine göre -zamanımız da var galiba- biraz bekleriz (5-10 saat kadar) Sütler bayatlayınca veya ekşiyince zehirlilerle zehirsiz arasında bir fark olacaktır heralde.. Başka ne yapabiliriz ki ?? araç yok gereç yok

Gönderi tarihi:

Süt taze diye belirtildiğine göre -zamanımız da var galiba- biraz bekleriz (5-10 saat kadar) Sütler bayatlayınca veya ekşiyince zehirlilerle zehirsiz arasında bir fark olacaktır heralde.. Başka ne yapabiliriz ki ?? araç yok gereç yok

 

Tebrik ederim, doğru cevap..:clover:

 

Bildiğiniz gibi, işlem görmemiş süt içerisinde bakteriler bulunur..Bu bakteriler ısı yöntemi ile (Kaynatme ve/veya pastörize etme) öldürülmezse,uygun ısı altında sütün kesilmesine sebep olur..İçine zehir katılmış sütlerdeki bakteriler öleceğinden,bu sütlerde kesilme görülmez..Kesilen süt zehirsiz olandır..:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.