Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

1den 1 milyona kadar sayıların rakamların toplamı nedir?

Örnek: 1den 20'ye kadar sayıların rakamları toplamı

1+2+3+4+5+6+7+8+9+1(10)+2(11)+3(12)+4(13)+5(14)+6(15)+7(16)+8(17)+9(18 )+10(19)+2(20)=102 dir.

Gönderi tarihi:

sen bilmiyormusun da bize soruyorsun.....hesaplasana......tabiiiiiiiii zor geldi dimi hesap yapmak...bize yaptıracaksın............ :angry:

Gönderi tarihi:

sen bilmiyormusun da bize soruyorsun.....hesaplasana......tabiiiiiiiii zor geldi dimi hesap yapmak...bize yaptıracaksın............ :angry:

Sen ne biçim bir adamsın kardeşim.Çözmüyorsan karışma ve bilmeden benim hakkımda değerlendirmede bulunma.Benim çözmediğimi nerden biliyorsun.Herkesi kendin ve kendin gibilerle karıştırma.Ben bu tür sorularu çözmeye sen kısa donla gezerken başladım.

Uğraşıyormuyum uğraşmıyormuyum görmek için en azından diğer sorulara verdiğim cevapları takip et bari.

Ayrıca şuanda sana çözümüyle birlikte cevabı yazrasam ne diyeceksin.''Özür dilerim insanları tanımadan onlar hakkında yargıda bulunup onları suçluyorum ben bir eşeğim'' diye yazacakmısın buraya?

Birazcık akıllı ve insaflı olun,burayı bari geyik alanı ve çocuk bahçesine çevirmeyin.

Gönderi tarihi:

Sen ne biçim bir adamsın kardeşim.Çözmüyorsan karışma ve bilmeden benim hakkımda değerlendirmede bulunma.Benim çözmediğimi nerden biliyorsun.Herkesi kendin ve kendin gibilerle karıştırma.Ben bu tür sorularu çözmeye sen kısa donla gezerken başladım.

Uğraşıyormuyum uğraşmıyormuyum görmek için en azından diğer sorulara verdiğim cevapları takip et bari.

Ayrıca şuanda sana çözümüyle birlikte cevabı yazrasam ne diyeceksin.''Özür dilerim insanları tanımadan onlar hakkında yargıda bulunup onları suçluyorum ben bir eşeğim'' diye yazacakmısın buraya?

Birazcık akıllı ve insaflı olun,burayı bari geyik alanı ve çocuk bahçesine çevirmeyin.

seni muhatap sayan......latife yapanda kabahat.......anlamayan arkadaşım....özür dilerim.birdaha latife yapmayız sana.. -_-

...bu yazınıda kim yazacakmış bir düşün..''Özür dilerim insanları tanımadan onlar hakkında yargıda bulunup onları suçluyorum ben bir eşeğim'' diye yazacakmısın buraya? :angry:

Gönderi tarihi:

seni muhatap sayan......latife yapanda kabahat.......anlamayan arkadaşım....özür dilerim.birdaha latife yapmayız sana.. -_-

...bu yazınıda kim yazacakmış bir düşün..''Özür dilerim insanları tanımadan onlar hakkında yargıda bulunup onları suçluyorum ben bir eşeğim'' diye yazacakmısın buraya? :angry:

buzlu rakı kardesım sen esprili yazılarını yaz canım forum arkadasım

su sozu cok sevıyorum ve her zaman kullanırım. NE kadar konusursan konus ne anlatırsan anlat anlattıgın tek sey karsındakı ınsanın algıladıgı kadardır ..

Gönderi tarihi:

haklısın arkadaşım.........biz devam edelim......bizi anlayanlar la dost oluruz...paylaşımcı oluruz.....sevgilerimizi...umutlarımızı..düşlerimizi ....

hayat güzeldir..sevgiyle dostlukla........

Gönderi tarihi:

Verdiğin tepki hiç hoş değil neccasary.Adı üstünde zeka soruları.Bir espiriyi anlayamıyorsan bu bölümde işin var arkadaşım....

Gönderi tarihi:

Verdiğin tepki hiç hoş değil neccasary.Adı üstünde zeka soruları.Bir espiriyi anlayamıyorsan bu bölümde işin var arkadaşım....

teşekkür edrim arkadaşım..... :sweatingbullets:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.