Φ ademek Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Siz eskisiniz galiba biz yeniyiz. Hoşgeldiniz,merhabalar,iyi akşamlar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Siz eskisiniz galiba biz yeniyiz. Hoşgeldiniz,merhabalar,iyi akşamlar artık eskıyım evet sende hoşgeldın sağol Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 bende yeni üyeyim sedelina sana ve bana hoşgeldin diyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 bende yeni üyeyim sedelina sana ve bana hoşgeldin diyorum sağol,sende hoşgeldin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 İlk geldiğinde yazdığın söz sanki bana yazılmış..!!! Hayatın sınırlı...olma sinirli..!! Bu söz zirvede olması gerek... evet güzel söz,benim üretimim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 geçerken uğramış...mış.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 geçerken uğramış...mış.. aman nerden uğruyodum,bı uğursuzu tanıdım bu sayfa nıye çıktı gene.ben gelmiştim zaten Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.