Φ bond Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Merhaba, Az önce aranıza katıldım. Güzel dostluklara... Sevgiler, Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Hoşgeldin bende Yağmur Gece Yağmuru Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 hoşgeldin bakalım aramıza bende mineu Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 ben de flower angelflower hoşgeldin Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 bir zeytinli martini verelim bare... Bond filminde en iyisi bondun karsinina cikan kizlar...bence... bir zeytinli martini verelim bare... Bond filminde en iyisi bondun karsinina cikan kizlar...bence... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 bende rakı...yani buzlu olanından..........anadınmı...??? duymadım... hoşgeldin....elin boş geldin......ne getirirsin bilmem...bidaha yapma.....haaaaaaa bidaha yapmam ............. Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 bende rakı...yani buzlu olanından..........anadınmı...??? duymadım... hoşgeldin....elin boş geldin......ne getirirsin bilmem...bidaha yapma.....haaaaaaa bidaha yapmam ............. ...anliyanlardansin...yine haklisin...burda güzel bir mezenin yaninda bir Raki olmasi lazim...benim eskiden bir arkadasim vardi Martina diye...zeytingözleri yoktu ama... haydi efeler...ben sark köseme kactim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.