Φ H5N1 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Bir erkege sormuslar... nerelesin sen diye... bilmiyorum agabey, daha ben evlenmedim..demis oda... allahalla... benim hatun egeli olsun o zaman... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Bizim buralar da Hanım Köylü derler Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 valla ben oraları bilmem............... benim köyümün yolunu bilirim......... Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 sonunda hep erkekler hatunlarin yolunda yürür...ask, sevgi varsa tabiki...unutmayin hersey karsilikli olur... ayni bunuda derler ya... Basarili adam karisinin harcayabileceginden fazla kazanandir. Basarili kadin ise böyle bir adam bulandir.!!! Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Kıklareli.....lüleburgaz........................istanbulda yaşıyorum.......... Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Kıklareli.....lüleburgaz........................istanbulda yaşıyorum.......... Egeli...Hamburgda yasiyorum...ama nereli oldugumu daha bilmiyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.