Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

arkadaslar bu konuyu acarken acıkcası kımsenın bu konuya duyarlı davranacagını tahmın etmemıstım.Sımdı sızın ben yokken yazdıklarınızı gordum ve benım gıbı dusununen 2 kısı bıle olsa bazı ınsanların olmasına ne kadar sevındım bılemezsınız.Bu ıktıdar gorev basında oldugu surece daha ne sorunlar dogacaktır tahmın bıle etmek zor.Yerı geldıgınde taban tabana zıt ıkı gorusun bıle "kanki" :D olabıleceklerını ogrendık.Basbakanlıgı kendı egosunu tatmın etmek ıcın kullanan Turk halkına baska konusan ama yurtdısı gezılerıne cıktıgında ABD baskanına kendı ulkesını sıkayet etmekten cekınmeyen bır basbakan gorevde su anda.Bush bıle gulmekten yorulmustur sanırım.Bır basbakan kendı ulkesını baska bır baskana sıkayet edıyor.Sımdı dusundumde bu ulkeye yınede helal olsun.Bunca sure ayakta kalmayı basardıya..

Gönderi tarihi:

sycophent, bize katılan 3 kişi varsa karşı çıkan 100 kişi var :) başbakanımızın nasıl bir başbakan olduğunu anlata anlata dilimizde tüy bitti, o 100 kişi anlamamakta ısrar ediyor.

bu kadar süre ayakta kalmayı başardık, umarım gelecekte de ayakta kalırız.. ve umarım ki cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce iktidar değişir, yoksa cumhurbaşkanımız da iktidarın desteklediği bir adam olur.. tanrı korusun..

• 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

unarm, efem ÖSS sistemi değişti yakın tarihlerde. 2 bölümlük olacakmış galiba. yaw değiştirmişken kökten bi değişiklik daha iyi olmaz mı?

ayrıca anadolu öğretmen liseleri eskiden öğretmenlik tercih ettikleri zaman 20 puan alabiliyorlardı. ama şimdi en fazla 8 puan alabilcekler...!!!! ya kardeşim geçen sene 20 puan masalıyla girdik, şimdi nie düşürdünüz puanı? haksızlık deil mi bu ya??? ofh bu öss den de hükümetten de milli eğitimden de yökten de.. Allah kahretsin hepinizi!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.