Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Büyük piramitin en üstüne konan taşa dokununca ne olur? Alıntı
Φ myfacem Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 bi şey olmaz, inan ki olmaz Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Büyük piramitin en üstüne konan taşa dokununca ne olur? Düşer gibi geyik bir cevap beklemiyorsundur umarım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Düşer gibi geyik bir cevap beklemiyorsundur umarım ı ıh beklemiyorum.cevabı mantıklı.... Alıntı
Φ sametius Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 büyük piramit keops muydu?? kefren? mikerenos?? her neyse bunlardan biriyse büyük bi ihtimal ceza yersin.. çünkü onların en üstündeki taş avrupa da büyük bi müzede -galiba ingiltere de- sergileniyor.. tabi ziyaretçilerin dokunamayacakları bi şekilde... kısaca elleyemezsin ellersen de ceza yersin.. sallıyorum işte ama cevap bunun gibi bişi di mi?? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 büyük piramit keops muydu?? kefren? mikerenos?? her neyse bunlardan biriyse büyük bi ihtimal ceza yersin.. çünkü onların en üstündeki taş avrupa da büyük bi müzede -galiba ingiltere de- sergileniyor.. tabi ziyaretçilerin dokunamayacakları bi şekilde... kısaca elleyemezsin ellersen de ceza yersin.. sallıyorum işte ama cevap bunun gibi bişi di mi?? Aşağı yukarı bu cevap.Tebrik ederim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.