Φ ÇAKAL Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2005 Hepinize merhaba arkadaşlar.Bu siteyi şans eseri buldum.Faydalı olacağına inanıyorum.İnşallah zamanla öğreneceğim kuralları...Ben sizden,siz benden birçok bilgi alacağız inşallah.Hepinize saygılar..... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2005 Hosgeldin Cakal. Umarim, forumda düsünce alis verisi hepimiz icin yararli olur. Alıntı
Φ diana Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2005 Hosgeldin Cakal.Umarim, forumda düsünce alis verisi hepimiz icin yararli olur. 5424[/snapback] herkeze selam arkadaşlar Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 selam cakal..... Alıntı
Φ ÇAKAL Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Sana da selamlar esra..... Ve diğer arkadaşlara da teşekkürlerimi sunarım..... Paylaşmak güzeldir insan olanlarla.... Nice güzellikleri paylaşmak dileğiyle.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.