Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2010 > PAMUK PRENSES, SÜPERMEN VE PİNOKYO > > Bir gün Pamuk Prenses, Süpermen ve Pinokyo yürüyüşe çıkmışlar... > Yürürlerken önlerine bir tabela çıkmış. "Dünyanın En Güzel Kadını > Yarışması" yazıyormuş üstünde. "Bu yarışmaya katılıyorum", demiş Pamuk > Prenses. Yarım saat sonra arkadaşlarının yanına dönen Pamuk Prenses'e > sormuş Süpermen ve Pinokyo. > > - Eeee, nasıl gitti? > > "Birinci oldum", demiş Pamuk Prenses. Yürüyüşlerine devam ederken önlerine > bir tabela daha çıkmış. "Dünyanın En Güçlü Adamı Yarışması" yazıyormuş > üstünde. Bu yarışmaya katılıyorum, demiş Süpermen. Yarım saat sonra > arkadaşlarının yanına dönen Süpermen'e sormuş Pinokyo ve Pamuk Prenses. > > - Eeee, nasıl gitti? > > "Şüpheniz mi vardı?", demiş Süpermen. Yürüyüşlerine devam ederken önlerine > bir tabela daha çıkmış. "Dünyanın En Yalancı İnsanı Yarışması" yazıyormuş > üstünde! ... "Bu yarışmaya katılıyorum", demiş Pinokyo. Yarım saat sonra > arkadaşlarının yanına gözyaşları içinde dönen Pinokyo'ya sormuş Süpermen > ve Pamuk Prenses. > > - Ne oldu? > > Pinokyo hıçkırarak: > > -KİM BU TAYYİP ERDOĞAN DENEN ADAM YAHU? > > Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.