Φ H5N1 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 banada bir baslik acarmisin..? Lütfen!!! Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 sen kendine açmışsın zaten Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 banada bir baslik acarmisin..? Lütfen!!! Uğraşma.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 yaaa adamın şevkini kırmayın beee....... hatırladığım kadarıyla iyi biriydi....... mutlu ve esen kal Alıntı
Misafir Thalia Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 valla sanada yazmadan gecemedim kusgribim benim... havadan sudan, ekonomiden, poiltikadan,asktan, meskten her konu hakkinda konusmaktan zevk aldigim.... sohbetlerimizde cok güldügüm, hic cekinmeden derdimi anlattigim, fikirlerine saygi gösterdigim, düsüncelerine önem verdigim, ender ve nadir arkadaslarimdan biri.... kendini ciddie almayan, kendine de gülebilen insanlari cok severim, o da öyle biri.... sana kiz bulacam söz yazik olur yoksa senin gibi birine Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Thalia...bu sana... Oldu en sonunda oldu bim bam bom Rüyalarım gercek oldu bim bam bom Duyduk duymadık demesin hic kimse Iste ilan ediyorum herkese Oh oh oh cok sükür dostlar Benimde artık bir sevgilim var Hırsından catlasın düsmanlar Simdi benimde bir sevgilim var Kim demis kimse ona bakmaz diye Kimse onu koluna takmaz diye Evde kalmaktan kurtulamaz diye Catlasın patlasın dönsün deliye Ha ha ha dinleyin dostlar Benimde artık bir sevgilim var Hırsından catlasın düsmanlar Simdi benimde bir sevgilim var Suratım asıkmıs hic gülmezmisim Ikı laf etmesini bilmezmisim Dogrusu hic mi hic cekilmezmisim Gördünüz mü megerse ben neymisim uff hatun yine okey oynamaya gitti..kaldik evde, evde kaldik... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 *Habeş Nabir abim benim... İronik kişilik, örnekimis insan ve nadir mevcud abimiss.. Yannıssan çaar api sen ben zurt der gelirim abeyy.. Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 *Habeş Nabir abim benim... İronik kişilik, örnekimis insan ve nadir mevcud abimiss.. Yannıssan çaar api sen ben zurt der gelirim abeyy.. Ha bes ha on...kardesim...kendini sevdikden sonra...cok cok gülebilirsin... cabuk ve lüzümsüz gaza gelirsen...kendi motoruna güvenmedigin cikar ortaya... Laf Serdar Ortaca geldi..benim bir alman arkadas izine türkiyede gecirdi...geldikten sonra bana anlatir, söyle möyle bir sarki vardi, cok güzeldi falan, bir kadin söylüyor der...kim o diye sorar...sonunda Serdar Ortac - Beni Unut, cikti... neden anlattim bunlari...Serdar bey gülebilir mi acaba bu hikayeyi..? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.