Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sevgililer ormanda dolaşırken yağmur yağmaya başladı ve kaçacak bi yer ararlarken bi kulübe gördüler.Kulübede yalnız yaşayan yaşlı bi amca vardı,onları eve aldı ve yemek yediler hep beraber,yağmur bu arada devam ediyordu.

Neden sonra kız pencereden bahçeye baktı ve bahçede hepsi herşeyiyle aynı yüzlerce gül olduğunu gördü.

Yaşlı adam sakın o güllere dokunmayın dedi,dokunursanız sizde gül olursunuz.

Gece orda kaldı sevgililer.Kız adamın dediklerine inanmamıştı ,sabah kalktığında bahçeye çıktı gülün bi tanesine dokunduğu gibi hemen gül oldu.Çocuk kalktığında sevgilisini bulamadı yanında ,yaşlı adama gidip ona sordu ve yaşlı adam da ona kız arkadaşın bahçedeki güllere dokundu ve güle dönüştü dedi. Sonra senin de bi şansın var eğer doğru gülü bulursan sevgilin kurtulur,başka bi güle dokunursan sende onun gibi gül olursun dedi.Çocuk bahçeye gitti ve ilk dokunduğu gül sevgilisinin olduğu güldü.Çocuk o gülün olduğunu

nerden bildi bakalım?

Gönderi tarihi:

dışarıda sürekli yağmur yağdığına göre kızın adımları çamurda iz yapar takip eder bulursun. Ya da belki adam kokladığı gülü nerde olsa tanır ne dersin

Gönderi tarihi:

biraz beklettim kusura bakma trb lazı tebrik ederim...

Gönderi tarihi:

senin hikayede yağmurun durduğu yazıyor mu ben göremedim. Ayrıca sabah çiğ inmesi diye bir şey de olur yani bu kız ya da gül bence pek de kuru kalamaz.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.