Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 HAYDİ ZEKA YARIŞTIRMAYA BULANA BRAVO HERŞEY ONUN ALTINDAN GEÇER,NEDIR BU? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 HAYDİ ZEKA YARIŞTIRMAYA BULANA BRAVO HERŞEY ONUN ALTINDAN GEÇER,NEDIR BU? KALEM diye cevaplıyacağım.Düşününce en mantıklı bu geldi. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 KALEM diye cevaplıyacağım.Düşününce en mantıklı bu geldi. SUPERSIN YA BUNU PEK BILEN OLAMAMIŞTI Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Estağfurullah.... Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 KALEM diye cevaplıyacağım.Düşününce en mantıklı bu geldi. Valla pek bir şey anlamadım mesela akıl her şeyden daha üstündür.Çünkü kalemi kullanmamız için gereken emirlerin kaynağı beynimizdir. Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 çok doyurucu bir cevap değil bence. .5 kalem ucunun üstünden bir kalem geçemez.. o uç onun içinden geçer vıdı vıdı bıd bıt fln filan Alıntı
Φ 10 yaşında bir çocuk Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 NİE KALEM???? Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Katılıyorum niye kalem?(onunla her şeyi yazabildiğimiz için diye bir şey söyleme sakın) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Katılıyorum niye kalem?(onunla her şeyi yazabildiğimiz için diye bir şey söyleme sakın) evet herşey onun altından geçen,yani herşey kelıme olarak geçer her soruda da mantık arama arkadaşım,espride var içinde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.