Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl HAYDİ ZEKA YARIŞTIRMAYA BULANA BRAVO HERŞEY ONUN ALTINDAN GEÇER,NEDIR BU?
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl HAYDİ ZEKA YARIŞTIRMAYA BULANA BRAVO HERŞEY ONUN ALTINDAN GEÇER,NEDIR BU? KALEM diye cevaplıyacağım.Düşününce en mantıklı bu geldi.
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl Yazar KALEM diye cevaplıyacağım.Düşününce en mantıklı bu geldi. SUPERSIN YA BUNU PEK BILEN OLAMAMIŞTI
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl KALEM diye cevaplıyacağım.Düşününce en mantıklı bu geldi. Valla pek bir şey anlamadım mesela akıl her şeyden daha üstündür.Çünkü kalemi kullanmamız için gereken emirlerin kaynağı beynimizdir.
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl çok doyurucu bir cevap değil bence. .5 kalem ucunun üstünden bir kalem geçemez.. o uç onun içinden geçer vıdı vıdı bıd bıt fln filan
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl Katılıyorum niye kalem?(onunla her şeyi yazabildiğimiz için diye bir şey söyleme sakın)
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Katılıyorum niye kalem?(onunla her şeyi yazabildiğimiz için diye bir şey söyleme sakın) evet herşey onun altından geçen,yani herşey kelıme olarak geçer her soruda da mantık arama arkadaşım,espride var içinde
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.