Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl merhaba arkadaşlar shade wraht of angel veya delta ops: army special forces oynunu bitiren var mı? bana tam çözümlerini gönderen olabilir mi? yada başka önereceğiz bir yol var mı? birde birşey söyleyeyim: aklınızda olan çok iyi bilgisayar oynu var mı? ilginize şimdiden teeşkkürler EmRe djscor
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl oyun alacaksan agatha chiristhe yi al oyunun adı :agatha chiristhe and then there were none yada nibiru echo voyage runaway al hepsi süper oyunlar
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl gta nın setupunu yükledim masa üstünde gta san andres çıktı en son gta_sa yı gta san andres a kopyaladım ama açılmadı ben fazla bilmiorum ... bi de oyunun açılması için hangi cd takcaz ltfen çare bulun
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl il könce bir klasör aç yeni sonra oyunu içine yükle sonra klasörü aç hoodlum a gir setup yap yüklensin oyna oyun cdsiz çalışıor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.