Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2010 15 yıl Müzik:Necmi PİŞKİN Söz:Mustafa SEVİLEN Usulü.Sofyan Adalarda aşkımız mevsimler Boyu Sürdü Adalarda aşkımız mevsimler boyu sürdü Çamlarda dolaşırken bizi yalnız ay gördü Bu zamansız ayrılık inan beni öldürdü Çamlarda dolaşırken bizi yalnız ay gördü 1978 Büyükada
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Söz:Sevim TOKER Müzik:Arif Sami Toker Usulü: Düyek Ağlasam Faydası Yok Ağlasam faydası yok Gülsem gülemiyorum İnan eskisi kadar Seni sevemiyorum Elemlerle doluyum Kederler senden gelir Aşkımı yitirmişim Seni sevemiyorum Ümitlerimi kırdın Hayallerimi yıktın Bana geri gönsen de Seni sevemiyorum T.R.T Müzik Dairesi TSM
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Söz:Halil İzlemek Bestekarı:Mustafa Aksu Usulü: Düyek Ah Bu Gönülde Sen OLmasaydın Ah bu gönülde sen olmasaydın Yanmazdım ki ben böyle bir ateşle Bir damla olup bir an yağsaydın Kokun sinerdi o ılık küle Sen başka bülbüle ben başka güle Haydi şimdi git git güle güle Kalbimde kanar dinmeyen sızım Diline kandım hep bile bile Şimdi ben gökte loş bir yıldızım Haydi şimdi git git güle güle T.R.T Müzik Dairesi T.S.M
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Beste:Sadün AKSÜT Güfre:Necip Fazıl KISAKÜREK Usul.Düyek Akşamı Getiren Sesleri Dinle Akşamı getiren sesleri dinle Dinle de gönlümü alıver gitsin Saçlarımdan tutup kor gözlerinle Yaşlı gözlerime dalıver gitsin Ümidim yılların seline düştü Saçımın en titrek teline düştü Kuru yaprak gibi eline düştü İstersen rüzgara salıver gitsin
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Müzik:Suphi İDRİSOĞLU Söz:Mediha CANBAY Usul: Düyek Akşamın Rengine Baktım Akşamın rengine baktım ağladım için için Seninle akıp giden güzel günlerim için Sarıldım hayaline bitmayan o yollarda Koşuyorum sevgilim sana kavuşmak için T.R.T Müzik Dairesi T.S.M Adana, 10-07-1994
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Beste:Nurettin DEMİRTAŞ Güfte:Erol KARAOKUR Usulü: Düyek AL AŞKINI AL DA GİT Al aşkını al da git Al başına çal da git, Zehir ettin ömrümü Benim gibi yan da git. Bu aşk bitsin ne çıkar Yok mu sanki başka yar, Herkes sana benzemez Gönülden seven de var. Kıymetimi bilmedin Hep ağlattın gülmedim, Böyle sevmek olmaz ki Sende vefa görmedim.
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Müzik:Raif SOMER Söz:Celal AYBEY-Hüseyin YILMAZ Usulü: Düyek AL GİT AL GİT BENİ SEVDA RÜZGARI Al git..Al git beni sevda rüzgarı Mevsim bahar olan ellere düşür Beni böyle yakan vefasız yari Mecnunun gezdiği çöllere düşür Bir aşk ki mızraplar teller yanacak Dinleyen gönüller efkarlanacak Her gün dudaklarda mırıldanacak Sazlara sözlere dillere düşür
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Söz:Mete CEVAHİR Müzik:Şaziye FİKRET Usulü: Düyek ÇAĞLA YEŞİL GÖZLERİNE HASRET KALDIM Alev alev yanıyorum Kül olmadan söndür beni Hasretimden ağlıyorum Koş gel bana,güldür beni İpek saçın tellerine Çağla yeşil gözlerine O güzelim ellerine Hasret kaldım gel sevgilim Köşe bucak arıyorum Çık ortaya üzme beni Seni pek çok seviyorum Gördüğüm ilk günden beri
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.