Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bugün oturdum veeee günün yarısını tv izleyerek geçirdim :P(kendim için ne gibi bir avantajı olabilir bilemem ama hiç bir iş yapmadığıma sayarım :D)

Gönderi tarihi:

sevgilime su anda mesgulum beni sonra ara dedim ve bu cokk onemli cunku hep o diyoduuu cok guzel olduu ohhhhhhhhhh iyi yaptim ama mesgul degildim o anda.......

Gönderi tarihi:

Bayramlardaki gibi sabah erkenden kalktım..İçimde büyük ve buruk bir heyecan vardı..Yanına gitmek için can atıp sabırsızlanırken kalbim duracak sandım...13 gündür görmüyordum...Hatamı telafi edebilmişimdir umarım...SENİ ÇOK ÖZLEDİM VE ÇOK SEVİYORUM....

Gönderi tarihi:

sevgilime su anda mesgulum beni sonra ara dedim ve bu cokk onemli cunku hep o diyoduuu cok guzel olduu ohhhhhhhhhh iyi yaptim ama mesgul degildim o anda.......

seni anlamak çok basit ama soru sorma bana...

bugün kedim için spor yaptım...

Gönderi tarihi:

pierre lotı de doğayı seyrettım,yürüyüş yaptım :clover:

Gönderi tarihi:

seni anlamak çok basit ama soru sorma bana...

bugün kedim için spor yaptım...

sana GICIK oldugunu soyledim dimi tatlim :P

Gönderi tarihi:

2 gündür bişey yapmıyorum kendim için böyle giderse yapmayacağımda

Gönderi tarihi:

dun kendıme ınkar edıp ders calıstım

sonra kopya yazıp kendı benlıgıme dondum :D

• 3 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

dun dusundum piskolojim bozuldu :lol: arkadas geldi aldi beni hersey daha iyi oldu :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.