Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

MÜJDE! PKK'YI BITIRMENIN CARESINI BULDUK!


dominik

Önerilen İletiler

30 yili askin bizlere en azindan 30 defa PKK'yi bitirmenin ilacini sundular ve hatta zaman zaman aha bitirdik dedikleri dahi oldu. 2010 yilina geldigimizde gördükkü birakin biirmeyi etkisini dahi azaltamamisiz. PKK'nin baskani yakandigi halde devletin kontrolü altinda örgütünü yönetiyor ve yönlendiriyor, hatta cözüm önerileri yapiyor ve devlet ile karsilikli atismalar yapiyor.

 

Terörü bitirmek konusunda bizlere devamli yanlis ilac sunanlar ayni yanlisliga devam etmekte direniyorlar ve simdi yeni bir ilac bulduklarini söylüyorlar. Bu ilac sayesinde seneye PKK denilen bir örgüt falan kalmayacakmis. Yakinda bu ilaci patentleyip terörle sorunu olan ülkelere pazarlariz. Mesela Israil'e ve ABD'ye pazarlasak herhalde bölgenin en zengin ülkesi oluruz.

 

PKK'yı suyla boğma planı

Bu proje ile PKK'ya büyük bir darbe vurulması planlanıyor. Hakkari ve Şırnak’ta Irak sınırına yapılan 11 yeni baraj hem PKK’lıların sızmalarını engelleyecek hem de teröristlerin barındığı mağaraları suyla dolduracak.

 

09:46 | 13 Nisan 2010

 

Devlet Su İşleri’nin Şırnak ve Hakkari’de inşaa ettiği 11 baraj tamamlandığında terör örgütü PKK’nın Kuzey Irak’tan sızması ve bölgedeki mağaralarda barınması imkansız hale gelecek. Şırnak’ta, Silopi’nin Hezil Çayı’ndan başlayıp Uludere’ye kadar sınır kesimini tamamen suyla kapatacak olan barajlarla örgütün lojistik desteğinin kesilmesi sağlanacak. Barajların 2011’de tamamlanması planlanıyor.

 

ŞIRNAK’TA 7, HAKKARİ’DE 4 BARAJ

 

Şırnak sınırlarında 7, Hakkari’de ise 4 tane yapılması planlanan barajlar devreye girdiğinde, Irak sınır hattından Türkiye’ye geçişlerin önü kesilmiş olacak. Şırnak’ın Irak sınırındaki Uludere ilçesi Hezil ve Ortasu Çayları’nın üzerinde “Silopi”, “Şırnak”, “Uludere”, “Ballı”, “Kavşaktepe”, “Musatepe” ve “Çetintepe” ile Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde Güzeldere Çayı üzerinde “Gölgeliyamaç” ve “Çocuktepe”, İran sınır kesiminde bulunan Şemdinli ile Yüksekova ilçeleri arasında da Bembo Çayı üzerinde “Beyyurdu” ve “Aslandağ” barajlarının inşaatı hızla devam ediyor. Barajlar tamamlandığında Şırnak-Uludere’den Hakkari-Çukurca’ya kadar sınırı oluşturan Aynatepe, Gürbül Dağı, Bezenik Dağı ile Düğün Dağı’nın derin vadileri ve stratejik noktaları; PKK’nın barınma yeri olarak kullandığı yüzlerce mağara baraj gölü sularıyla dolacak. Sınıra yakın yerleşim birimlerinden PKK’ya lojistik destek de büyük oranda kesilecek.

 

PKK’NIN LOJİSTİK DESTEĞİ KESİLECEK

 

Sınırı oluşturan dağların Irak kesiminde ise örgütün genelde lojistik destek, askeri ve siyasi eğitim için kullandığı birçok kampı bulunuyor. Zaho İlçesi’nin üst tarafındaki sınır kesiminde bulunan ve en çok kullanılan kamplardan olan Haftanin’in yanı sıra devamında Türkiye sınırına 7 kilometre mesafede bulunan Kejan, Nazdur, Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nin karşısında Metine ve Zap, Şemdinli’nin karşısında ise Avaşin-Basyan ile Hakurk ve Kelareş kampları bulunuyor.

 

Güvenlik yolu Şırnak’ın Düğün Dağı ‘nda yapılan güvenlik yolu da bitirildi. Yolun tamamlanmasıyla güvenlik güçlerinin hareket kabiliyeti artırıldı. Her türlü askeri aracın rahatlıkla geçebileceği yolun bitirilmesinin ardından barajlara giden yolun güvenliği de daha rahat sağlandı. Yetkililer, Mehmetçiğin PKK’ya karşı verdiği mücadelede güvenlik yolunun önemli olduğunu belirterek, barajların örgütün lojistik desteği de bitireceğini söyledi. (star)

Kaynak: -http://www.milliyet.com.tr/pkk-yi-suyla-bogma-plani/siyaset/sondakika/13.04.2010/1224375/default.htm-

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Turk'ün aklı sonradan çalışırmış derler sanırım doğru.

 

Çok güzel ve çok geç kalınmış bir projedir,bu projenin bir kısmıdır aslında bu yıllar önce yapılmaya çalışıldı fakat izin verilmemişti ahim e şikayet edildi,doğa güzelliği bozuluyomuş falan.

 

Geç olsada iyi bir politikayla dahi iyi olacağına inanıyorum.

Bunu yapabileceklerini sanmıyorum ama bu hükümet bunu yaparsa burada söz veriyorum oyumu bu hükümete vereceğim.

 

Ama hiç de ihtimal vermiyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Turk'ün aklı sonradan çalışırmış derler sanırım doğru.

 

30 yili askin bir dönem sonra ancak uyananlara duyurulur, ata binen Üsküdar'i gecmis olur. Söylenenler sadece halki uyutmak icin!!!

 

Terörüst basi icin sen özel hapishane kur, hem insasinda hem de sonrasinda bakimi icin milyonlarca Dolar harca, ascagiz derken birden 180 derece bir dönüsle besle, simdide kalk suda bogacagiz de.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.