Φ mustafaykyk Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Issız Bir Adada Kalsanız Yanınıza Alacağınız 3 Şey Ne Olurdu Arkadaşlar -------------------------------------------------------------------------------- Yanınıza Alacağınız 3 Şey Ne Olurdu Arkadaşlar yorumlarınız 1-dizüstü-2kablosus internet 3-sevgilim Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 başka forumlardan alıntı galiba.......tutmayabilir..............üzgünüm.... Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 surat teknem sıkıldıgım zaman lazım olur kız arkadasım mayom Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Bu ıssız muhabbetleri ben kendimi bildim bileli sorulur yau çikolata Alıntı
Φ mge Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 sevgilim yeter bana geri iki şeye gerek yok hehe Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 1)erkek arkadaşım 2)erkek arkadaşım 3)erkek arkadaşım ............... tek o olsa yeter........... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 bu adaya da bi gidemedı kımse hep hayallerde kaldı aslında bir otel açılsa adı da ıssız bir ada olsa Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Tek başıma kendi kendime yeterim hüleaynn... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 bu adaya da bi gidemedı kımse hep hayallerde kaldı aslında bir otel açılsa adı da ıssız bir ada olsa Bak böyle olursa,ben yanıma 1 sarışın,1 esmer,1'de kumral fıstık alırım.. (Aramızda kalsın haa.. ) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 bu adaya da bi gidemedı kımse hep hayallerde kaldı aslında bir otel açılsa adı da ıssız bir ada olsa Bak böyle olursa,ben yanıma 1 sarışın,1 esmer,1'de kumral fıstık alırım.. (Aramızda kalsın haa.. ) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 ayıp ayıp 2 tane ayıp dediğine göre 1 tanesine onay var demektir.. Esmeri tercih edicem izninizle.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 ben ıssız bir adaya giderken yanıma ıs alırdım Alıntı
Φ McQueen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 ben ıssız bir adaya giderken yanıma ıs alırdım zuhahahahaha ayyyyy adanın ıssızlığını sen yok edeceksin ve artık o adada bir ıs oalacak ben yanıma annemi babamı vede orda internet varmıdır beyaaaa :w00t: Alıntı
Φ nazifyetim Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 DOSTUM ARTIK ORAYA GÜNÜBİRLİK TURLAR DÜZENLENİYOR. BİŞEY ALMAMIZA GEREK YOK. HERŞEY ACENTEDEN. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.