Φ yusuf06 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 >>> >>>> > > > Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. >>>> > > > Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görürü ve >>>>karısına e-mail >>>> > > atmaya >>>> > > > karar verir. >>>> > > > Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese >>>>gönderir.... >>>> > tam >>>> > > > bu >>>> > > > sırada farklı bir yerde >>>> > > > kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür >>>>ve >>>> > > > bilgisayarındaki >>>> > > > maili görür, >>>> > > > arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca >>>>olduğu yere >>>>yığılıp >>>> > > > kalır. >>>> > > > Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki >>>>mesajı görür. >>>> > > > >>>> > > > >>>> > > > Kime : Sevgili karıma >>>> > > > Konu : Yeni ulaştım. >>>> > > > >>>> > > > Tarh : 16 Mayıs 2004 >>>> > > > >>>> > > > Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. >>>> > > > Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail >>>>gönderebiliyoruz. >>>> > > > Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. >>>> > > > Herşey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek >>>>hazırlanmış. >>>> > > > Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. >>>> > > > Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin. > >>>> > > > Not : Burası çok sıcak. >>>> > >
Φ wherthus Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Fıkralar için ayrııca topik açmayınız.
Önerilen İletiler