Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2010 15 yıl Söz Yazarı:İ.Halil Taşkent Bestekarı:İsmail Demirkıran Usul:Düyek Gönülden Özlüyorsak Gönülden özlüyorsak Yolları gözlüyorsak Sevip seviliyorsak Aşkımızdan kime ne Kalplerimiz bir ise Ayrılmamız zor ise Yanan kızıl kor ise Aşkımızdan kime ne Uzakda olsak bile Olmasakda el ele Dolaşır dilden dile Aşkımızdan kime ne 05-04-1996 Adana
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Müzik :Yılmaz Karakoyunlu Güfte:Ahmet Ilgaz Usul:Düyek Acı Bir Rüzgar İle Kalbimi Yaktı Gitti Acı bir rüzgar ile kalbimi Yaktı,kalbimi yaktı gitti Yıldızıydı bahtımın ah Bir anda bir anda Aktı gitti aktı gitti Şu gönlüme ateşten ateşten Bir gül bıraktı gitti
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Söz Yazarı:Orhan Yüksel Bestekarı:Selahattin İçli Usulü:Semai Alev Alev Gözleri Bir Şimşek, Çakar Gider Alev alev gözleri bir şimşek, çakar gider Sineden doğan pınar,sel olur akar gider Naz onun,elem benim,deli gönül neylesin Bir sitemin acısı,gönlümü yakar gider Dinlemez ki şarkımı,duysun aşkın sesini Gönlünün dikenini,sineme takar gider Naz onun,elem benim,deli gönül neylesin Ben yar'e kul olurum,o ele bakar gider
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Cihad-ı Ekber Marşı Artar Cihadla Şanımız Artar cihadla şanımız Fahr-i resül sultanımız Şer-i bize ihsanı hak Uğrunda aksın kanımız Türk oğluyuz Türk oğluyuz Ünvanlı namlı şanlıyız Allah deyip harp ederiz Var nusrete imanımız İstanbul Radyosundan alınmıştır Aytaç Ergün T.R.T Müzik Dairesi T.S.M
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Beste : Latif Ağa Güfte:Kuddusi Usul:Sofyan Arz-ı Hal İçin Sultana Geldim Arz-ı hal için sultana geldim Sailem fütf-u ihsana geldim Derd-i firaka derman arardım Ben ol tabibe dermana geldim Can kulağı ile hüsnünü duyup Şem-i cemale pervane geldim Amade olmuş çün hamr-ı şafi Nüş eyleyü ben mestane geldim Yağmaladı aşk zühdümü takvamı İlm-ü amelden bigane geldim Hükmünü icra etti aşk bende Yanmağa nar-ı süzana geldim
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Bestekarı:M.İsmail Hakkı Bey Usul:Sofyan Söz Yazarı: bilinmiyor Aşık oldum ta'lim efgendedir Aşık oldum ta'lim efgendedir Kimsede yoktur kabahat bendedir Çünki gönlüm ey sitemkar sendedir Kimsede yoktur kabahat bendedir. Muallim İsmail Hakkı Bey'in TRT.deki koleksiyonundan Cüneyt Koşal
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Güfre:Vecdi Bingöl Beste:Sadettin Kaynak Usulü:Sofyan Aşk Ehline Hicran ile Ülfette Safa Var Aşk ehline hicran ile ülfette safa var Ey gözyaşı zehrinde senin başa şifa var Ne dilde teselli ne de dilberde vefa var Ey gözyaşı zehrinde senin başka şifa var. TRT Müzik Dairesi
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Beste ve Güfte Hafız Zeki ALTUN Usulü.Düyek Aşkınla Hep Bu Fakirin Aşkınla hep bu fakirin neylesin Ah! neylesin Dilde sevdayı muhabbet hep seni metheylesin Saye-i lutfunda buldu cümle aşıklar necat Bilmesem ki bu garibin başkaca ne söylesin
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Acemaşiran İlahi Güfte:Reşat Özpirinççi Beste:Erdinç Çelikkol Usulü:Müsemmen Ayların Sultanı Hoşgeldin Ayların sultanı hoş geldin mübarek ramazan Rabbimin ihsanı hoş geldin mübarek ramazan Süsledin ezmanı hoş geldin mübarek ramazan Pakladın insanı hoş geldin mübarek ramazan
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Söz ve Müzik:Haldun Kamran AYIKGEZMEZ Usulü.Düyek Bahar Geldi Gönlüme Güldü Diye Gözlerin Bahar geldi gönlüme güldü diye gözlerin Bana aşkı sevgiyi müjdeledi sözlerin Bu ilk defa oluyor ellerimde ellerin Mutluluğu bana sen öğrettin sevgilim Keder hüzün kalmadı neş'e doldu yüreğim Rüya gibi düş gibi aşkla doldu yüreğim
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Bestekar:Sedat ÖZTOPRAK Coşkun Kız Bak şu kıza ne çok ağlıyor Ağladıkça kalbim sızlıyor Ah ah güzel kız gel yanıma Nedir derdin söyle bana
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Bestekar:Şakir Ağa Usul: Sofyan (1779 1841) Bakma Sakın Benden Yana Bakma sakın benden yana Küstüm gücendim ben sana Nafile yalvarma bana Küstüm gücendim ben sana Sende varken o letafet Nasıl edeyim şikayet Eyledim gayrı cesaret Küstüm gücendim ben sana T.R.T Müzik Dairesi T.S.M
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Müzik:İsmail Baha SÜRELSAN Söz:Alaeddin ÖCAL Usul:Aksan Bana Hep Böyle Cefa Etme Karışmam Küserim Bana hep böyle cefa etme karışmam küserim; Seni vuslat günü Pişman ederim çok üzerim. Bana nisbet diye Ağyare gönül vermiyesin, Seni vusat günü pişman ederim çok üzerim.
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Besta ve Güfte :Seyfi Güldağı (Tanburi) Usulü: Sofyan Bana Sevda Dersleri Verme Ey Güzel Bana sevda dersleri verme ey güzel Ben ateşten gömleği giyenlerdenim.. Beni aşktan habersiz bilme ey güzel Ben aşkın dergahına girenlerdenim.. Ben de sevdim yıllarca mecnunluk ettim Ben aşkı büyük bilen gönüllerdenim.. Bana sitemler edip çatma ey güzel Ben sevda çilesini çekenlerdenim.. Beni kalpsiz,vefasız sanma ey güzel Ben aşkın dergahına girenlerdenim.. Ben de sevdim yıllarca mecnunluk ettim Ben aşkı büyük bilen gönüllerdenim.. Ocak 1979
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Beste:İzzeddin HÜMAYİ Güfte:Kenan RUFAİ Usul: Sofyan BEN BEN İSEM CANDA DEĞİL Ben ben isem canda değil Ben sen isem tende değil Sen ben isem ten can olur Ben ben isem tende değil Hasılı ben'den çıkıver Benliği viran ediver Canda beni ister isen Benliği at can oluver
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2010 15 yıl Yazar Beste ve Güfte:Muallim İsmail Hakkı Bey Usul:Aksak Ben bir aşıkım sana gönül verdim Benim bu gece senin ile derdim O güzel gözlerini özüm için sevdim Haydi yavrum gidelim gidelim gidelim
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Acemaşiran ilahi Beste:Kanuni Cüneyd Koşal Güfte:Yunus Emre Usul: Sofyan Ben Yürürüm Yane Yane Ben yürürüm yane yane Aşk boyadı beni kane Ne akılem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Mecnun oluban yürürüm Ol yari düşte görürüm Uyanır melül olurum Gel gör beni aşk neyledi. Ya elim al kaldır beni Ya vaslına erdir beni Çok ağladım güldür beni Gel gör beni aşk neyledi Ben yürürüm ilden ile Şeyh sorarım dilden dile Gurbette halim kim bile Gel gör beni aşk neyledi. Akar sulayın çağlarım Derd'li ciğerim dağlarım Şeyhim anıben ağlarım Gel gör beni aşk neyledi. Aşkın beni mest eyledi Aldı gönlüm hast'eyledi Öldürmeğe kast eyledi Gel gör beni aşk neyledi. Gah eserim yeller gibi Gah tozarım yollar gibi Gah akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi. Benzim sarı gözlerim yaş Bağrım yara ciğerim baş Halim bilen derd'li kardaş Gel gör beni aşk neyledi Ben Yunus-i bi-çareyim Dost elinden avareyim Baştan ayağa yareyim Gel gör beni aşk neyledi
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Beste:Basmacı Abdi Efendi Usulü:Devr-i Kebir Mehdiye Ber Küşa-yı Ma'delet Hakan-ı Devran Daima Ber küşa-yı Ma'delet hakan-ı devran daima Aşiyan-saz ola evc-i saltanatda çün hüma Lem'a-i envar-ı lütfu alemi rüşen edib Pertev-i ikbaline resk eylesin mihr-i sema (Failatün Failatün Failatün Failün)
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Söz yazarı:A.Nedim Hergül Bestekar:Arif Sami Toker Bırakma böyle mahzun,hayalinle başbaşa Yalvarırım sevgilim,gel terketme ne olur Neş'eni kederini aç şu garip sırdaşa Seni sevdim bir kere,gel terketme ne olur Yalvarırım sevgilim gel terketme ne olur Ankara 1979
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Bestekar:Itri Usulü:Yürük Semai Bileydi dil gibi dilber Gam-ı cihan nicedir Bileydi dil gibi dilber Gam-ı cihan nicedir Bileydi çeşn-i şive-i beyan nicedir Şikayetin sakın ey nale duymasın dildar Zaman ola diye şayed o destan nicedir Torun Süleyman Ergüner'den Babası Ulvi Ergüner'den gelmiş..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Müzik:S.Ziya Özbekkan Söz:Reşad Özpirinççi Usulü:Yürük Semai Bilmem niye yar dide-i giryanıma bakmaz Bilmem niye yar dide-i giryanıma bakmaz Kim oldu helak sine-i nalanıma bakmaz Ol ender-i hüsn aşkına pervaneye döndüm Pür-süziş-i alam-dil-i biryanıma bakmaz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.