Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl belki daha onceden duymuş okumuş olabilirsiniz. ama ben ilk kez okudum. doğruluk payını da araştırdım ve sizlerle paylaşmayı da düşündüm.(pek yararlı olmayabilir) haber şu; -1898'de gazeteci-yazar Morgan Robinson "Titan" isimli bir kitap yazdı. Kitapta büyük bir yolcu gemisinin okyanusta buzdağına çarpması anlatılıyordu. 14 yıl sonra "Titanic" deniz faciası meydana geldi... diye devam ediyor. bu kitapta yazılanların gerçek olabileceğini o zaman kim düşünebilirdi..? ya da Morgan Robinson bu yazdıklarının sadece hayal olmadığını biliyor muydu? peki ya bu kitabı okuyanların o dönemde yaşadıkları ne olabilir.? yani okudukları her yazıyı ciddiye almalarına sebep olabilir mi?.... bu ilginc haber beni bu gibi düşüncelere sevk etti. acaba şimdiye kadar okuduğum yazılardan(roman vs) birebir aynısı olabilir mi? ya da izlediğimiz hayal unsuru filmler gerçek olabilir mi?
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl dostum senin baska isin yok mu? nerden esiyor boyle arast1rmalar. ama bu yazdigini yeni duydum. sen arast1rd1m dogrudur diyorsan sana inancim sonsuzdur. raslanti entresan..
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 16 yıl Uzay yolundaki görüntülü telefonlar bu gün gerçek oldu. Artur C Clark'ın uzay asansörü de nanoteknoloji karbon tüplerin geliştirilmesi sayesinde yapım çalışmalarına başlandı.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.