Φ Mickey Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Herkese Selam, Sorum hem kadin hem erkeklere...Diyelim ki nisanli olan birisi ile bir iliski yasadiniz ama yogun duygusal. Fakat sonra karsi taraf nisanlisi ile devam etmeye karar verdi ve sizle olmayacagini soyledi. Ama bir sure sonra nisanlisi tarafindan aldatildi ve hayalleri yikildi. Peki simdi ne olacak? Size mi donecek , siz kabul edecek misiniz yoksa artik size de mi donmeyecek? Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 abicim kusura bakma ama yasak aşkları ben şahsen kınıyorum yani sana dönse daha iyi bir taşla 2 kuş vurulmuş olur Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Herkese Selam, Sorum hem kadin hem erkeklere...Diyelim ki nisanli olan birisi ile bir iliski yasadiniz ama yogun duygusal. Fakat sonra karsi taraf nisanlisi ile devam etmeye karar verdi ve sizle olmayacagini soyledi. Ama bir sure sonra nisanlisi tarafindan aldatildi ve hayalleri yikildi. Peki simdi ne olacak? Size mi donecek , siz kabul edecek misiniz yoksa artik size de mi donmeyecek? Öncelikle bu tür ilişki yaşayanlara kısa bir sorum olacak ( yargılamak bana düşmez ama ) ya nasıl oluyor da böyle bir ilişkiyi kabul edebiliyorsunuz anlamıyorum ki....Yani birlikte olduğun kişi nişanlı bir başkasıyla birlikte ve onunla birlikte oluyorsunuz ( duygusal veya hangi nedenle olursa olsun ) sonra da o ilişkiden medet bekliyorsunuz..Hiç düşündünüz mü bir başkasıyla nişanlıyken benimle birlikte olabiliyorsa yarın öbürgün ben bu insanla evlenirsem ona nasıl güvenecem diye....O zaman da yine aldatmaya devam edecektir bu kişi... Nişanlısına dönmüşse ( zaten dönecekti bahaneye gerek yok ) demek ki duyguları o kadar yoğun değildi.. Öyle olsaydı nişanlısından ayrılır seninle birlikte olurdu.Senin ile olan birlikteliğini de yasak aşka çevirmezdi... Aldatıldı hayalleri yıkıldı ve geri dönerek teselliyi sende mi bulacak şimdi bu kişi... geçmiş olsun yani... Walla bu kadar şeyden sonra kabul ederse karşı taraf helal olsun derim... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 İyi Nişancıyım diyorsun yani.. Alıntı
Φ Mickey Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Aslinda tam olarak boyle demiyorum, dedigim sey, Meyvasi camura dusuyorsa, agaca lanet edilmez.. İyi Nişancıyım diyorsun yani.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Dama çıkmak isteyen merdivenden inermi Tenekeyi parlatsan hiç çeyrek altın eder mi ? Ne diyelim ki arkadaşım en iyisini sen bilirsin... Hakkında hayırlısı olsun da.. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Seni kendimden bile daha çok seviyorum. Eğer bunu söyleyebilirsem kendimle barış içinde yaşamayı sürdürebilirim, çünkü bu aşk beni rehin aldı. ................ diyebiliyormusun...o zaman devam et.....korkularından arın... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.