Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 BİRAZ GEÇ KALDIM KONUYA AMA BİR TÜRKÜ VE ŞEHİRDE BENDENARDAHANLI OLARAK 'ARDAHANIN YOLLARI' DİYORUM BENDE 10171[/snapback] o zaman Ardahan a sevgiler... Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 adıyaman adıyaman yolu yaman vay vay yavrucağım amman amman yavrucağım dön gel dayanamam sesimi duy ver elini kalk gidek dağlara tütün kokan ovalara dön gel dayanamam adıyaman yolu duman vay vay yavrucağım tay tay yavrucağım dön gel dayanamam gözlerin nereye bakar gör gör yavrucağım sana neler alacağım dön gel dayanamam ilkay akkaya Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Sevgili Marcus, maydalin... tesekkürler 19 türkü bulunmus... Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 daha cok biliyorum içinde şehir ismi yada yer ismi gecen ankaranın taşına bak, ankara adı kara, ankaranın gızları yarim istanbulu meskenmi tuttun, gesi bağları(gesi kayserinin bir kasabası ben şahsen gittim ) maçka yolları taşlı geliyor kalem kaşlı, kütahyanın pınarları, diyarbekir türküsü, ilkay söylüyor yol şarkısı seni yaman özledim amedim(amed kürtce diyarbakır demek) dersim dört dağ içinde vs... bide offffff offffffff yanoyorum kömür gibi.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 diyecek sözüm yok saygiyla eyiliorum Türkülerin efendisi Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Bi Kütahya li olarak nasil kabul etmem, basimin ütünde yeri var Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Türkü sölenine döndü burasi, ala Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 alaTurka madem kütahyalısın çok sevdiğim bi kütahya türküsününün sözlerini ekliyorum. Hadi hasretin az olsun ELİF DEDİM BE DEDİM Elif Dedim Be Dedim Aman, Kız Ben Sana Ne Dedim. Guş Ganedı Galem Olsa Aman, Ah Yazılmaz Benim Derdim. Elifim Noktalandı Aman, Az Verdim Çokçalandı. Yetiş Anam Yetiş Bubam Aman. Ah Çeyizim Bohçalandı. Ah Mezarım Tahtalandı. Kütahya / Yücel Pasmakçı 10773[/snapback] evet cok güzel bi türkü, severim hadi bi daha tesekkür ettim, ama bugünlük yeter, tesekkür ede ede bi hal oldum Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Bi istanbullu olarak içinde istanbul geçen bi türkü koymazsamayıp edecektim kendime. Buyrun Kütahya yöresinden.Kabul edilirmi alaTurka A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN Gidip De Gelmeyen (De Beyler Aman) Yari Ben Neyleyim Vakitsiz Açılan (Da Beyler Aman) Gülü Ben Neyleyim Gidip De Gelmeyen (De Beyler Aman) Yari Ben Neyleyim Vakitsiz Açılan (Da Beyler Aman) Gülü Ben Neyleyim 10769[/snapback] rica ederim ne demek, ben tesekkür ederim, özellikle nakaratini cok begendim Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 canakkale içinde aynalı çarşı (kastamonu türküsüymüş ) ey onbeşli tokat yolları taşlı (adana türküsüymüş) Alıntı
Φ Tarkan67 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 cok tesekürler ederim Alıntı
Φ Efsunlu Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Ankara'da yedik taze meyvayı... Bitlis'te beş minare... Adana'nın yolları taştan sen çıkardın beni baştan... Biter biter de Kırşehir'in Gülleri... Alıntı
Φ xbirisi Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 erzincan'a girdim ne güzel bağlar eğin dedikleri bir küçük şehir daha birço var güzel ülkemin güzel şehirleri güzel türkülkeri sığmaz ki bu sayfalara. Alıntı
Misafir Sivas ellerinde sazi Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2019 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2019 Tarih 09.06.2005 at 02:48 , Misafir alaTurka dedi: bazen insanin aklina cok sacma sapan seyler takilir yaaa, iste bazenler bende SIK SIK olan bi hadise... gecenlerde de Türkiyede bir sürü sehir, kasaba,ve köy adi gecen türkülerimiz var... . . . dünsenize, Göttingen´ e, Stuttgart´a, Nürnberg`e, bi sarki veya türkü yazildigini Ama benim güzel Türkiyemin, güzel sehirleriyle ve güzel ve zengin Türkce siyle oluyo iste Sizin de akliniza gelen Türküler varsa , lütfen ekleyin. Sivasin yollarinda Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.