Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 16 yıl Haydi, gençler hazırlayın Valizleri ÖSS Kazanamadım Diye Üzülmeyin Üniversite Hayallerinizi Ertelemeyin... ÖSS sınavını kazanamadığınız için lise mezunu “ Olarak kalmak mı mantıklı? yoksa tüm Avrupa’da ve ülkemizde özel Sektörde geçerliliği olan bir üniversite derecesine, bir mesleğe sahip olmak mı mantıklı ?” Lise Diploması ile istediğiniz bölümü SINAVSIZ OKUYABİLİRSİNİZ YURT DIŞINDA UKRAYNA’DA ÇAĞDAŞ EĞİTİM ALMAYA NE DERSİNİZ? SİZLERE GLOBAL DÜNYANIN ÜNİVERSİTE KAPILARINI AÇIYORUZ. PUAN SORUNU YOK!! VİZE PROBLEMİ YOK!! BARINMA SORUNU YOK !! 300 Yıllık Eğitim Geçmişleriyle Dallarında Uzman Kişilerce Kaliteli Bir Eğitim ve iyi bir Kariyer sunuyoruz yüksek öğrenimde seçeneksiz kalmayın isterseniz TIP isterseniz Mühendislik İsterseniz Uzak Yol kaptanlığı okuyabilirsiniz DİLEDİĞİNİZ YÜKSEK ÖĞRENİMİ GÖRMEK SİZİNDE HAKKINIZ OKULLARIMIZA KATILIN GLOBAL DÜNYADAKİ YERİNİZİ ALIN. Üniversite İÇİN İŞTE FIRSAT Sorularla Ukrayna ?? 1-Ukrayna Odessa nasıl bir yer ? Odessa’da yaşam maliyeti çok ucuzdur. Türkiye ile kıyaslandığında Odessa'da su, gaz ve elektrik giderleri yok denecek kadar azdır. Yurtta kalan öğrenciler yurt mutfağında istedikleri yemeği yapabilirler. Ayrıca birkaç arkadaş bir araya gelip full eşyalı evde tutabilirler. Bu evlerin kiraları merkeze olan uzaklıklarına göre değişir. Odessa’ da Türk lokantalarıda mevcut olup buralardan damak zevklerini giderebilirler. Türk öğrencilerin çok sevdiği McDonalds' da Big Mac menü 15 grivnadır.TL. olarak 3 TL'ye gelmektedir. Aynı menüyü Türkiye'de iki misli ücrete yemek mümkündür. Odessa’da toplu ulaşım son derece ucuzdur. Türkiye’de okuyan öğrencilere göre on kat daha az ücretle ulaşım imkanına sahip olacaklardır. Öğrenciye Türkiye’den para göndermekte son derece sorunsuz ve kolaydır. Türkiye' deki bütün bankalardan hesap açtırılarak Atm' lerden çekme yoluyla para gönderilebilir. Western Union aracığı ilede para gönderme imkanı söz konusudur. Odessa’da her öğrenciye zorunlu olan sağlık sigortası yaptırılır. Bir yıl boyunca muayene, ve her türlü sağlık hizmetlerinden faydalanmaları sağlanır. Ukrayna Odessa’da para birimi Grivna’ dır. 1, 2, 5, 10, 20, 50, 100, 200 lük banknotlar kullanılmaktadır. 1.00 TL. 5 Grivna’ dır. 1 USD ise 8 Grivnadır. Ayrıca KRŞ. Karşılığı, Kapik kullanılmaktadır. 100 Kapik ise 1 Grivna etmektedir. Odessa Türkiye ile aynı meridyende olduğu için ülkemizle arada saat farkı yoktur. Odessa İstanbul' dan uçakla 60 dk.dır. Deniz yolu ile 36.00 saattir. 2-Öss Denkliği var mı? 2010 Ösym kitapçığında alıntımı söylüyorum.'Öğrenci gideceği alana ait puan türünden barajı geçtiği taktirde denklik sınavına girmeden Yök Türkiyede Okumuş gibi Denk sayıyor ve Türkiye'dede Üniversite Mezunu oluyorsunuz. 3-Okullarla ilgili bulunan belgeleriniz ne boyutta,görme boyutumuz var mı? Odessa State Polytechnic University Odessa National Maritime Academy Odessa National Maritime University Odessa State Medical University Odessa State Economics University South Ukranian State Padagogical University Odessa State Enviromental University Odessa State Academy of Civil Engineering and Architecture Odessa National I.I. Mechnikov University Yukarıda belirttiğim üniversitelerle ilgili O üniversitenin rektörleriyle yaptığımız Anlaşmaları ofisimizde görebilirsiniz. 4-Ukrayna Danışmalığı yapmanızın nedeni nedir ? Öncelikle global dünya bazında düşünürsek 300 Yıllık bir eğitim kökleri bulunan bir ülkedir.Ülkemizin maddi durumu ortada olduğundan dolayı Bulgaristana öğrencide gönderebiliriz.Bizim araştırmalarımızın doğrultusunda Ukraynada eğitimin ucuzluğu ve kaliteliği bizi bu ülkeye yönlendirdi açıkçası... 5-Ukrayna Odessada hangi bölümler bulunmaktadır? İsterseniz TIP isterseniz Mühendislik İsterseniz Konservatuar - Ekonomi okuyabilirsiniz,aklınıza gelecek çoğu bölüm mevcuttur. 6-Eğitim ücretleri diğer ülkelere oranla nasıl? Öncelikle yazımın diğer bölümlerinde belirttiğim gibi Eğitim Kaliteli ve Ucuz.Aslında Grivna cinsinden ucuz değil;Ama bizim paramıza cevrildiği zaman bizim özel üniversitelerimizin fiyatlarının 3te1i düzeyinde. Arkadaşlar öncelikle kafanızdaki soru işaretlerine cevap verdiysem ne mutlu bana.Öncelikle sitede bu konuda açılmış olan konuları okudum.Gerçekten herkez danışman diye geçiniyor.Bu durum vahimdir,hazindir.Öğrencileri para kaynağı olarak gören bu kötü zihniyetin açtığı yaraları malasef o insanlarla gelen öğrencilerden biliyoruz.Bizim Tavsiyemiz,Giden öğrencilere firmamızı sorabilirsiniz.Bizim eğitim anlayışımız her şeyin evraklarla olduğunu her işimizin resmi olduğu hususundadır.Diğer Firmaları burdan kötülemek bana düşmez tabiki.Sadece İlerde başınız ağrımasını istemiyorsanız,Okulla ilgili cevreyle ilgili herhangi bir probleminizde biz her zaman yanınızdayız.Diğer İnsanların yaptığı gibi öğrenciden parayı aldığı zamandan başka öğrenci o danışmanı göremiyor tabiki danışman denilirse... Tel:0554 434 13 06 msn:[email protected] adresnden bana ulaşabilrsniz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.