Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Merhaba arkadaşlar,

Aslında böyle bir konu açmak hiç istemezdim ama çok endişeye kapıldığım için yazmak zorundayım, kusuruma bakmayınız. Benim on dakika önceye kadar hiçbir sorunum yoktu. Ancak biraz önce mastürbasyon yaparken birden bir şey oldu. İk önce önemsemedim; ancak sonra daha fazla ağrı verince bırakıp baktım. Gördüğüm üzerine tam anlamıyla dehşete kapıldım, torbamın yanından, sağ testisin tam yanında bir şey çıkmış. Sanki sperm kanalı, er bezimden fışkıracak gibi. Aynı zamanda karın altımın sağ bölümünde bir ağrı var. Oldukça ağrıyor. Sol bölümde yok. Arkadaşlar ne yapmalıyım? Ne bir darbe, ne bir şey sonucu oldu bu, aniden... Kısır kalır mıyım? Şimdi ne yapmalıyım!..

Yardım eden olursa sonsuz saygı duyar teşekkür ederim, ne olur bilginiz varsa yardımı ESİRGEMEYİNİZ...

Herkese teşekkürler...

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar, ne olur biriniz yardım edin.

Ağrım biraz daha azalsa da hala sürüyor. Sanki bir testis bir bilye gibi daha ağır. Bir de bu karnımın altında, karın boşluğunu altında bir ağrı var. Ağrı da öyle vurulmuş yerin ağrısı gibi değil. Daha ilginç... Böyle boşluk hissi gibi, tam tanımlayamıyorum. Bir de dediim gibi sağ testisimin altında, sağında tornadan tasşıyormuş gibi bir şey var. Ne labilir bu. Uf çok pis endişeye kapıldım. Ne olur biri yardım etsin...

Ne olur biri baksın ne yapmalı?..

Gönderi tarihi:

Yapacağınız en doğru yaklaşım eğer kendinize ve sağlığınıza önem veriyorsanız, bir sağlık kuruluşuna gidip sorununuzu üroloji doktoruna anlatmanız.

Böylesine önemli ve ciddi bir konuda böyle bir ortamda doğru çözüme ulaşmanız pek olası değil.

Lütfen kendinizi önemseyin ve bir sağlık kuruluşuna en kısa sürede gidin.

Saygı ve sevgilerimle. :)

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.