Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 19 yıl - Merhaba bayan.. Tanışıyormuyuz ? - Sanmam.. Benim adım Atlet kız.. - Ne güzel bir isim. Benimkide Don Kilot - Ay çok şairane bir isim bu.. Bu yatak sizin mi ? - Naçizane benim hanfendi evet.. Yatmak istemzmiydiniz..? - Bilmem ki doğru olurmu ki.. Tanışır tanışmaz.. - Lütfen ama çekinmeyin gelin gelin..
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 19 yıl Arman valla resim gözükmüo Ayy nereye kayboldu bunlar bulamıyorum Anneee yardım eder misin
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 19 yıl _Hasan abi karşıdaki kızı görüyo musun ? _Hangisini olm ? _Abi şu denize giren _Göremedim la şu yeşilli mi ? _Hayır abi kırmızı bikinili afet üfff be _Olm yanındakine bak badigart gibi _Ahh ahh aşık oldum galiba ben Hasan abi
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl Yazar - La yardım edin la sevaptır kaldırah şu garibanı - Ya Hüsam abey bu insanogli ne şapşal bi canlıdır ki ayakta bile durmasını beceremezler.. - Öyle demeyin la yazıh o da Allah kuludur ...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.