Φ gezgin Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 bacım bu ne yemek tarifine açmışın topicini neyse bundan önce bir şarkı vardı şu 13 olduğumuz ...bu ondanda beter Alıntı
Φ sessiz gemi Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 bacım bu ne yemek tarifine açmışın topicini neyse bundan önce bir şarkı vardı şu 13 olduğumuz ...bu ondanda beter evet yanlış yerden girdim daha çözemedim ben ama düzelttim . bencede çok beter başkası olamazmıydı Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 biz zorla kaşınıyoruz eeee doğal olarak kaşınanıda kaşıyorlar... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Ya sessiz gemi aslında bu topici yemek tarifleri bölümüne açmakla en güzel cevabı sen vermiş oldun aslında..Yani katılacağımız şarkıyla değil dereceye girmek yemek kitaplarına bile giremeyiz aslında.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 bencede hiç güzel deyil ve hiç kimseninde bu sarkidan bi beklentisi oldugunu düsünmüyorum.benim merak ettigim dinleyen hiçkimse bu sarkiyi beyenmiyorda seçenler nasil oluyorda alin bu sarki temsilcimiz diyebiliyorlar?biz baska onlar baskami duyuyor,zevkler bu kadarmi deyisken anlamadim.bu yil hiçbirsey beklemiyorum yarismadan... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 canım geçen yıl bekliyormuydun ?geçen yılda aynı rezillik vardı bu yılda devam ediyor... Alıntı
Φ sessiz gemi Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 bencede hiç güzel deyil ve hiç kimseninde bu sarkidan bi beklentisi oldugunu düsünmüyorum.benim merak ettigim dinleyen hiçkimse bu sarkiyi beyenmiyorda seçenler nasil oluyorda alin bu sarki temsilcimiz diyebiliyorlar?biz baska onlar baskami duyuyor,zevkler bu kadarmi deyisken anlamadim.bu yil hiçbirsey beklemiyorum yarismadan... çok haklısın.aynen sana katılıyorum.bende hiç bir şey beklemiyorum.geçen yılki rezilliğin tekrarını bu yılda yaşıcaz galiba. Ya sessiz gemi aslında bu topici yemek tarifleri bölümüne açmakla en güzel cevabı sen vermiş oldun aslında..Yani katılacağımız şarkıyla değil dereceye girmek yemek kitaplarına bile giremeyiz aslında.. yemek tarifleri bölümünü yanlışlıkla açtım.yavaş yavaş öğreniyorum.Evet bu şarkıyla iyi bulamaç olur. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Evet geçen yilda beklemiyordum.ha iste türkiyede yaristi desinler diye böyle tapiyolar galiba ,biz ciddiye alipta düsünüyoruz takip ediyoruzda bu sarkiyi seçmekle görevli insanlar ciddiye almiyorlar. hani bi kere birinci oldukya onun rahatligiyla ,bosvermisligiyle yapmis olmak için öyle görünmek için bastan savma is yapiyorlar ki oda malum belli oluyor. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Bence problem TRT de ...Adamlarda klasik memur zihniyeti var,böyle olmuyor bu işler...Sertabı nasıl gönderdiler ...Başındaki adam gene değişti TRTnin ,zihniyetlerini değiştiremiyorlar... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bence geçen sene gülserenin şarkısı daha güzeldi. rimi rimi leyyyyyyyyyyy zaten kazanamadık ta 11. olduk herkese hayırlı uğurlu olsun.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 evet temsil etti ama sonuç kötü oldu.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.