Misafir birce Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Isimleri bilinmesede, hep aramizda olanlar Herhangi bir konuya fikrini yazamasada "o an icin" Kendilerince yine düsünen , yorumunu yapanlar Kimse kalmadi dedigimiz an bile, bizleri yalniz birakmayanlar Herzaman var olanlar Iyiki varsiniz 1 Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 bizi uzaktan takip edenler......buyrun sizlerde katılın ..bu dostluk kervanına...sevgiyle tanışın..... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Sevgili Birce yine çok gerekli bir topic açmışsın.. Gerçekten de Misafir arkadaşları da en kısa zamanda aramıza bekliyoruz. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Isimleri bilinmesede, hep aramizda olanlar Herhangi bir konuya fikrini yazamasada "o an icin" Kendilerince yine düsünen , yorumunu yapanlar Kimse kalmadi dedigimiz an bile, bizleri yalniz birakmayanlar Herzaman var olanlar Iyiki varsiniz buyrun sızlerde yenı arkadaslıklara... buyrun sızlerde yureklerı paylasmaya....... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 hmmmmsss misafirler evet hepsi gizli kahraman onların...bir gün onlarıda burda aramızda görmek isteriz..... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 ne demek istiyorsunuz misafirseniz misafirliğinizi bilinmi gidelimmi yani şaqa şaqa hayır diyemeyeceğim şeylerden biride dostluk ve sevgidir teşekkür ederim bizleri düşünüp bu inceliği gösterenlere tabi benide düşündüyseniz Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Tas yürekli sen misafir deyilsin artik buralisin,hiçbiryere gidemezsin çünkü buraya giren bidaha çikamaz Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 ozaman gelsin da pastalar börekler çörekler hane neredur Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 ay gözüme soksaydınız bari böylemi ikram edilir kız sen evde kalırsın bu kafayla Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 ARKADAŞLAR BURADA KENDİNİZİ BULACAKSINIZ... KİMİ ZAMAN AĞLAYACAK KİMİ ZAMAN GÜLECEKSİNİZ... DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZDIKÇA SİZDE DÜŞÜNCELERİNİZE İNANAMAYACAKSINIZ... UFKUNUZ GENİŞLEYECEK YAŞAMIN TADINI ÇIKARACAKSINIZ......... KISACASI BURADA OLDUĞUNUZA PİSMAN OLMAYACAKSINIZ........ NE DURUYOSUN HADİ SENİ BEKLİYORUZ KAYDINI YAPTIR......... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 sayın yerliler ben acıktım bitane misafiriniz var şurda bakamıyorsunuz ayıp ayıp Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 hep karsidan beklemekle olmaz tas yürekli bide sen ikramda bulun..sen artik misafir deyilsin eskidin yeniler gelsin ikram onlara........ Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 teşekkür ederim güzelyaz ben çok yedimya olduk aileden biri şimdi bir misafir gelsin burayada misafir ağırlamak nasıl olurmuş göstereyim sizlere Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 misafir umdugunu deyil buldugunu yer,hem yukarda ikram olmus gördüm inkar etme Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 evet pastaları kafama geçirmediği kalmış Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 çok alingansin..kiz ne güzel kocaman pasta yapmis yesin de karni doysun diye ama sen ne anlamisin hani sen güzel yemek yapiyosunya söle güzel bi misir unundan ekmek yapta alin arkadaslar,doymazsaniz gene yaparim falan dede bizde senin elinin hünerini görelim.hem belki yemeye gelen yeni arkadaslar olur. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 çok alingansin..kiz ne güzel kocaman pasta yapmis yesin de karni doysun diye ama sen ne anlamisin hani sen güzel yemek yapiyosunya söle güzel bi misir unundan ekmek yapta alin arkadaslar,doymazsaniz gene yaparim falan dede bizde senin elinin hünerini görelim.hem belki yemeye gelen yeni arkadaslar olur. buyrun efenim mısır ekmeği kuru kuru gitmez diye düşündüm size muhlama yaptım kaşığı çıkartın ama arada kaynayabilir gene lazım siz şimdi yiyin ben bide kek yapayım size afiyet olsun Üç yumurtayı çırptım önce Portakal dilimledim ince ince Göz kararı da biraz süt kattım Kalktım sana kek yaptım İnsan neler yapar isteyince Bu bir şey değil düşününce Ben de tarifi öğrenince Kalktım sana kek yaptım Gözlerin dönmüş kızı görünce Yerli yersiz bakıp sana gülünce Ben de tesadüf o gece erken yattım Bana kelek yaptın İnsan neler yapar isteyince Bu bir şey değil düşününce Sen de elektriği hissedince Kalktın bana kelek yaptın Çırptım çırptım karıştırdım Kendimi onla yarıştırdım Kimse kimseye benzemez Kendimi kekle yatıştırdım Oturdum ellerimle sana kek yaptım Unla sütü karıştırdım iyice Tereyağı ekledim eriyince Fırın da oldu 180 derece Attım sana kek yaptım İnsan neler yapar isteyince Bu bir şey değil düşününce Ben de tarifi öğrenince Kalktım sana kek yaptım Çırptım çırptım karıştırdım Kendimi onla yarıştırdım Kimse kimseye benzemez Kendimi kekle yatıştırdım Oturdum ellerimle sana kek yaptım Üzüldün belli çok beni görünce Elimde kekimle sana gelince Bir de ağlayıp itiraf edince Abarttın beni melek yaptın ahanda kekinizde geldiiii hamsili kek tam ağzınıza layık Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 ellerine saglik hepside çok güzel olmus!sana misafir olan yasadi Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 bak buradada tarifini yaptım haberin olsun gerçeğinide yiyebilirsiniz yani http://www.turkish-media.com/forum/index.p...80entry150893 Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 ... Yürkeli en son buraya yazmissin, sende kayip olanlardansin ~~~ Misafir bölümünden izleyen, üye olan olmayan Gec saatler de tek bir üye icerde olmasa dahi, hep var olan Sizlere de Nice Mutlu ve Umutlu, Sihatli ve Baris icersin de Nice Bayramlar Dilerim.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 iste bura da ayrica sana tesekkür etmek istedim spices Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Tüm Misafirlerin ve Arkadaslarin Kandili Mubarek olsun... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.