Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl evet nesibe kardeşime açılmamış ben açıyım dedim anı defterini...kendisi iyi aile terbiyesi almış her halinden belli,kültürlü,büyüklerine karşı sayglı,kimseyle tartışmayan hanım hanımcık bir arkadaşımız..ona okul hayatında ve daha sonraki hayatında başarılar diliyorum..derslerine iyi çalış emi.. ALLAH'a emanet ol...
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl avatarı dikkatimi çeken tek forumdaş diyim........iyiki varsın arkadaş yolunda bahtında açık olsun........
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl anladigim kadari ile okuyorsun death is the will of God, umarim derslerinde basarili olursun, forum sayesinde derslerini ihmal etmesin
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 19 yıl Mantıklı ve sevecen yazılarınla dikkat çekiyorsun ... Yakından yanımıyorum elbette ama yakın bulduğum insanlardan birisin..Bircenin de dediği gibi sanırım okuyorsun ve her ne okuyorsan iyi okuduğun belli çünkü iyi de yazıyorsun.. Her şey gönlüne göre olsun Death..
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl Nesibe'm dunya tatlısı cok seker cok tatlı bır arkadas Allah(cc) senı nazarlardan saklasın....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.