Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 otel (hostel) vahşet korku filimlerini sewdiğim için gittik bu filme..ama hiç ummadığım bir ruh haliyle çıktım sinemadan ilk bölümü prno 2. bölümü vahşet.. korku bumudur? mide bulantı hapı alarak gidin..ihtiyacınız oluck.. konusu bile belli olmayan insanlık dışı bi film.. çekimler süper hakkını yemememk lazım..ama normal olmamak gerekir böyle bi filme gitmek için.. testereden daha güzel oldugunu söylüyorlardı fakat kesinlikle değil.. 18 yaş değil 25 yaş altı filana izlememeli bu filmi.. otel 2 çekimleri varmış şimdi..ona gitmeyi düşünmüyorum kesinllikle Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 İlk defa senden duydum şimdi bu filmi ? Neden ********* buldun ? Çok mu fazla kan ve vahşet var ? Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 ilk yarı cinsel anlamda *********.yani bide arkadş vardı yanmda erkek..Allahtan sinema karanlık..utancımdan yerin dibine girdim..neyse orayı geçtim..ikinci yarıda kan işkence vahşet..canlı canlı gösteriyolar bide.. 10 15 dk daha uzasaydı filim kusucaktım heralde.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Korku filimleri yönetmenleri son dönemlerde iyice denegesizleştiler zaten.. Yani artık korku filmleri eski ilgiyi görmediğinden olayı en ********* sahnelerle donatarak ve birazda erotizm katarak kurtarmaya çalışıyorlar fakat nafile..Korku filmlerinin eski esrarengizliği kalmadı bence . Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 yaw bende şok oldum ne biçim film öle yaa korku filmi diye gittik başka bişey çıktı töbe töbe... Alıntı
Φ alpozan Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Kan görmeye dayanabilenler için ikinci yarısı pek korkunç değil,sadece vahşi ,mide bulandırıcıydı.Film ise korku değil gerilim ağırlıklı.İlk yarısı byağı bir müstehcen soft ***** gibi,ikinci yarısı ise gerilim diyebiliriz.Benim naciz tavsiyem bu filme ailenizle veya kız arkadaşınızla gitmeyin. Bence asıl korkunç olan bu öykünü gerçek bir senarodan esinlenerek yapılması.Taylanddaki bir otelde zamanında gerçekten bu olaylar yaşanmış,kaçan bir kişinin ihbarıyla bu yer bulunabilmiş. İnsan aklı karanlık bir kuyu gibidir,düşünebiliyorsa niye yapamasın? Tabi valide ve pederle izlerseniz interrail hayalleri suya düşer.Bu da benden söylemesi. Alıntı
Φ jigsaw_killer Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 fragmanlarını izlediğimde tırstığım,korku diye gittiğimde hüsrana uğradığım film.2.yarıdaki işkence sahneleri fena deildi sadece. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.