Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

otel (hostel) vahşet

korku filimlerini sewdiğim için gittik bu filme..ama hiç ummadığım bir ruh haliyle çıktım sinemadan

ilk bölümü prno 2. bölümü vahşet..

korku bumudur? mide bulantı hapı alarak gidin..ihtiyacınız oluck.. tongue.gif

konusu bile belli olmayan insanlık dışı bi film..

çekimler süper hakkını yemememk lazım..ama normal olmamak gerekir böyle bi filme gitmek için..

testereden daha güzel oldugunu söylüyorlardı fakat kesinlikle değil..

18 yaş değil 25 yaş altı filana izlememeli bu filmi.. wink.gif

otel 2 çekimleri varmış şimdi..ona gitmeyi düşünmüyorum kesinllikle sleep.gif

Gönderi tarihi:

ilk yarı cinsel anlamda *********.yani bide arkadş vardı yanmda erkek..Allahtan sinema karanlık..utancımdan yerin dibine girdim..neyse orayı geçtim..ikinci yarıda kan işkence vahşet..canlı canlı gösteriyolar bide.. :unsure:

10 15 dk daha uzasaydı filim kusucaktım heralde..

Gönderi tarihi:

Korku filimleri yönetmenleri son dönemlerde iyice denegesizleştiler zaten.. Yani artık korku filmleri eski ilgiyi görmediğinden olayı en ********* sahnelerle donatarak ve birazda erotizm katarak kurtarmaya çalışıyorlar fakat nafile..Korku filmlerinin eski esrarengizliği kalmadı bence .

Gönderi tarihi:

Kan görmeye dayanabilenler için ikinci yarısı pek korkunç değil,sadece vahşi ,mide bulandırıcıydı.Film ise korku değil gerilim ağırlıklı.İlk yarısı byağı bir müstehcen soft ***** gibi,ikinci yarısı ise gerilim diyebiliriz.Benim naciz tavsiyem bu filme ailenizle veya kız arkadaşınızla gitmeyin.

Bence asıl korkunç olan bu öykünü gerçek bir senarodan esinlenerek yapılması.Taylanddaki bir otelde zamanında gerçekten bu olaylar yaşanmış,kaçan bir kişinin ihbarıyla bu yer bulunabilmiş.

İnsan aklı karanlık bir kuyu gibidir,düşünebiliyorsa niye yapamasın?

Tabi valide ve pederle izlerseniz interrail hayalleri suya düşer.Bu da benden söylemesi. :D

• 3 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.