Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Mehmet Ali Nuroğlu

Aslında bir felsefeci olmak üzere yola çıktı. Hatta bunun için çalıştı, çabaladı; lise yıllarının en büyük sembolü olan ODTÜ'ye girdi. Sonrasında fark etti ki, teorik bilim ona göre değil. Lise yıllarında okul kulüplerinde başladığı tiyatroculuğu meslek edinmeye karar verdi. Okuduğu üç yılı geride bırakıp, Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümüne girdi. Daha okul bitmeden Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği oyunlarda görev aldı, hatta bir ara Semih Sergen'in asistanlığı yaptı. Çağan Irmak'ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği Çemberimde Gül Oya dizisinden teklif alınca "evet, bu işi yapmalıyım" diyerek İstanbul'a geldi ve oyunculuk yaşamı adına büyük bir adım atmış oldu...

öncelikle şunu söyleyim,ben mehmed ali nuroğlu'nu hiç böyle görmemiştim...kıyılır mı bu güzelim saçlara...

3.jpg

Gönderi tarihi:

bence ıyı etmıs o saclara kıyarak yaww..

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

O her haliyle güzel..saçı bilmem de sakalları kesmeseydi..

Kırık kanatlarda da çok iyi, komünsitlikten subaylığa terfi...Bi tane o...

M.A.N.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

19fc.jpg

ahim sahim bi yakisikliligi yok ama cokkk karizma

Gönderi tarihi:

tik... :D

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

onu nerde görebilirim ??????? şu an nerde? ne yapıyo? nasıl ulaşabilirim? bilen varsa bana yardımcı olsun

• 3 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.