Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ucak seyahati

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

********************************************************************************

Uçağın havalanmasını beklerken adamın yanında oturan öteki yolcu, adama döndü ve ?Biliyor musunuz, bir yerde okumuştum? dedi. ?Eğer yolculuk sırasında yanınızdakiyle sohbet ederseniz, yolculuk süresi daha kısa gelirmiş insana.?

Kucağındaki kitabı okumak üzere yeni açmış adam, kitabı yavaşça kapattı ve ?Hangi konuda sohbet etmek istersiniz?? diye sordu.

Öteki yolcu bir süre düşündükten sonra ?Bilmem ki, nükleer enerji konusunda konuşmak ister misiniz?? diye sordu.

Adam, ?Bu ilginç bir konu olabilir ancak nükleer enerji konusuna girmeden önce size başka bir soru sorayım? dedi. ?At, inek ve keçi, üçü de ot yiyerek beslenmelerine karşın, keçi misket, inek sıvı, at ise kurutulmuş ot biçiminde dışkılar. Sizce neden??

Sohbet etmek isteyen adam, şaşkınlıkla bakarak ?Hiçbir şey aklıma gelmiyor, bilmiyorum? diyebildi.

Kitabını okumak isteyen adamsa hiç istifini bozmadan ona şu yanıtı verdi:

?Hiçbir pislik hakkında bilgin yoksa ne demeye nükleer enerji konusunda sohbet etmek istedin??

********************************************************************************

Papaz ölmek üzere olan adamın üzerine eğildi ve belki de son öğüdünü yaptı:

?Ölmeden önce şeytanı ve onun kötülüklerini lanetle? dedi.

Adamdan ses çıkmadı. Papaz isteğini bir kez daha yineledi, ama hasta sessizliğini yine sürdürdü.

Sonunda papaz kızdı:

?Son nefesini vermek üzere olduğunu kendin de biliyorsun? dedi. ?Neden şeytanı ve kötülüklerini lanetlemiyorsun, be adam??

Hasta, güçlükle yanıtlayabildi papazı:

?Bana kızıcağınıza hak versenize, papaz efendi? dedi. ?Nereye gideceğim belli olmadan kimsenin aleyhinde konuşmak istemiyorum.??

Gönderi tarihi:

Nefisti... Özellike papaz fikrasi.

Amerikada yasayan bir çocugun 100 $'a ihtiyaci olur.

Bu 100 $'a sahip olabilmek için günlerce gecelerce dua eder.

Sonunda ulasamayinca Tanri'ya mektup yazmaya karar verir.

Amerikan PTT si üstünde yazili adres sadece "Tanri, ABD" olan mektubu bay baskana vermeye karar verir.

Baskan mektubu alinca çok sevinir,çok

duygulanir fakat 100$ yerine 5 $ koyar.

5 $'in küçük bir çocuk için

yeterli olacagini düsünür.

Çocuk 5 $ ile tatmin olur ve Tanriya tesekkür mektubu yazmaya

koyulur:

"Sevgili Tanrim, Parayi yolladigin için tesekkürler. Ama

mektubu Beyaz Saray üzerinden yollamisin, ve tabi her zamanki gibi

oradaki ibdneler de 95 $'ini kesip silah almis olmali. Bana

5 $ ulasti.

Gene de tesekkürler."

• 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.